12 Οκτ 2017

Στα χέρια των Κούρδων Πεσμεργκά δεκάδες σύζυγοι τζιχαντιστών του ISIS

Στα χέρια των Κούρδων Πεσμεργκά δεκάδες σύζυγοι τζιχαντιστών του ISIS

Δεκάδες σύζυγοι τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κρατούνται από τους Κούρδους μαχητές Πεσμεργκά του βόρειου Ιράκ.

Οι γυναίκες έπεσαν στα χέρια των Κούρδων ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από τις μάχες που μαίνονται μεταξύ του ιρακινού στρατού και των τζιχαντιστών στα νότια και νοτιοδυτικά της πόλης του Κιρκούκ στο βόρειο Ιράκ.

Ορισμένες από τις γυναίκες που κρατούνται από τους Πεσμεργκά είναι Κούρδισσες, σύμφωνα με τον Σαλάχ Νταλό, τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην πόλη του Κιρκούκ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο BasNews, οι Κούρδισσες πιστεύεται ότι αναγκάστηκαν να παντρευτούν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και αυτό φαίνεται από τα σημάδια από βασανιστήρια και κακομεταχείριση που έχουν πάνω τους.

Ο υπαρχηγός του κουρδικού Γενικού Επιτελείου των Πεσμεργκά, Σαλάρ Μοχάμεντ Τζαμπαρί, επιβεβαίωσε την είδηση και σημείωσε ότι οι έρευνες τώρα στρέφονται για να αποσαφηνιστεί πώς κατέληξαν οι Κούρδισσες σύζυγοι των εξτρεμιστών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στα χέρια των Κούρδων Πεσμεργκά δεκάδες σύζυγοι τζιχαντιστών του ISIS
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications