Απελπιστικέ η κοπέλα  με αυτόν τον κόσμο οπως τον έκαναν και έγινε μοναχή  η Ναταλία Λιονάκη [Βίντεο]
 Χειροτονήθηκε μοναχή στην Κένυα η Ναταλία Λιονάκη [Βίντεο]

Χειροτονήθηκε μοναχή η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη και πλέον φέρει το όνομα «Φεβρωνία».

Η ηθοποιός που παράτησε μία λαμπρή καριέρα στην υποκριτική χειροτονήθηκε στις 14 Αυγούστου στην Κένυα. Φορώντας ένα λευκό χιτώνα και με λυμένα τα μακριά μαλλιά της η Ναταλία Λιονάκη με σκυμμένο το κεφάλι παρουσιάστηκε στη διαδικασία

Σύμφωνα με το ekriti, μίλητη και ταπεινή, μάζεψε τα μαλλιά της κότσο, έβαλε το ζωστικό, το πολυσταύρι, τη δερμάτινη ζώνη και τα σανδάλια, το εξώρασο και τέλος τον μανδύα και εκάρη μοναχή.

Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere στην Κένυα. Έγινε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄ και τον HGBishop Aθανάσιο Kisumu.

Η σελίδα «ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA» στο facebook προανήγγειλε το γεγονός της χειροτονίας της Ναταλίας Λιονάκη σε «αδελφή Φεβρωνία» με μεγάλη χαρά. Η μητέρα της σε συνεντεύξεις της προσπαθούσε να εξηγήσει τους λόγους για αυτή την απόφαση του παιδιού της: «Η Ναταλία δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με την Εκκλησία. Φορούσε ένα σταυρό, όπως φοράμε όλοι, πίστευε με το δικό της τρόπο, και ως εκεί.Τον τελευταίο καιρό, κάποια "φίλη" της την είχε συστήσει σε έναν πνευματικό, ο οποίος ήταν φανερό πως την επηρέαζε.

Δείτε το βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications