24 Οκτ 2017

Ο πολύς Πολάκης, επιτίθεται και στην διακαιοσύνη πλέον!...

 Ο πολύς Πολάκης, επιτίθεται και στην διακαιοσύνη πλέον!...

Αυτή η εικόνα που φαίνεται από τον Πολάκη είναι και η αληθινή για όλους τους συριζαίους. Η έννοια της δικαιοσύνης λαμβάνει άλλες διαστάσεις όταν πρόκειται για “δικά μας παιδιά” και άλλη όταν πρόκειται για “άλλα παιδιά”…

Όχι μία, αλλά δύο και με διαφορά ωρών, ήταν οι αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο προφίλ του στο facebook, ώστε να σχολιάσει την απορριπτική απόφαση του Εφετείου σχετικά με τις αιτήσεις αναστολής των ποινών της Ηριάννας και του Περικλή, δύο κατηγορουμένων που έχουν πρωτόδικα καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ο κύριος Πολάκης αποφάσισε να επιτεθεί ευθέως στον Εισαγγελέα της υπόθεσης, που ήταν εκείνος που πρότεινε στο Δικαστήριο την απόρριψη της αίτησης της Ηριάννας και του Περικλή, γράφοντας στο προφίλ του, σε β’ ενικό πρόσωπο και με τα συνήθη ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη: «Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα;

Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

Μάλιστα, η αρχική ανάρτηση του υπουργού, όπως προκύπτει από screenshot που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αντί για τον σωστό «Περικλή», έγραφε «Παντελή».

Προφανώς ο ιδιαιτέρως συγχυσμένος κύριος Πολάκης μπέρδεψε τα ονόματα – άλλωστε και τα δύο ξεκινούν από «Π»…

Το λάθος πάντως επισημάνθηκε και διορθώθηκε σχετικά άμεσα. Νωρίτερα, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, περί τις 6 το απόγευμα, ο υπουργός, που έχει πολλές φορές επιτεθεί στην Δικαιοσύνη επιχειρώντας να παρέμβει στο έργο της καταδικάζοντας ακόμα και με χυδαίο τρόπο όσες κινήσεις και αποφάσεις δεν ταιριάζουν με τον σκοπό και το έργο του, έγραψε:

«Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμήμα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες, Χρυσαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω……»...

elkosmos.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο πολύς Πολάκης, επιτίθεται και στην διακαιοσύνη πλέον!...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications