24 Οκτ 2017

Η τρανς συγγραφέας Γαλανού μήνυσε το Βασίλη Τσιάρτα με τον αντιρατσιστικό νόμο!.

Η τρανς συγγραφέας Γαλανού μήνυσε το Βασίλη Τσιάρτα με τον αντιρατσιστικό νόμο!.

Για τις δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα ολόκληρη η «πολιτική ορθότητα» ξεσηκώθηκε …

Όπως αναφέρουν οι «αντικειμενικοί» “ορθοί” δημοσιογράφοι η Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών Μαρίνα Γαλανού κατέθεσε μήνυση βάσει του αντιρατσιστικού νόμου κατά του Βασίλη Τσιάρτα και κατά όσων είχαν εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής της το τελευταίο διάστημα.

Η Μαρίνα Γαλανού αποφάσισε να κινηθεί νομικά προκειμένου να λογοδοτήσουν όσοι κατά την άποψη της σκορπούσαν «ομοφοβικές δηλώσεις» και δήλωσε στα ΜΜΕ «Κατατέθηκε σήμερα μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει.

Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».

Μήνυση είχε κατατεθεί και εναντίον του Μητροπολίτη Σεραφείμ για τις δηλώσεις του «Για την εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές (σ.σ. η ομοφυλοφιλία) αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη. Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία. Μια σεξουαλική τραγωδία. Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή».

Η υπόθεση τότε δεν προχώρησε αλλά οι “πολιτκώς ορθοί” δημοσιογράφοι απαιτούν να γίνει τώρα. |Μπορεί η Ελλάδα του Τσιάρτα, του Ιερώνυμου και των Εξωγήινων να έχασε με 1-0, όμως οι απειλές κατά των διεμφυλικών ατόμων δεν θα πρέπει να μείνουν αναπάντητες….” είναι το σχόλιο τους Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η προπαγάνδα της «ορθότητας», από τις μηνύσεις, στα αντικειμενικά άρθρα!...

.elkosmos.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η τρανς συγγραφέας Γαλανού μήνυσε το Βασίλη Τσιάρτα με τον αντιρατσιστικό νόμο!.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications