21 Οκτ 2017

ΒΙΝΤΕΟ «Είναι επιτυχία που ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια…»

ΒΙΝΤΕΟ «Είναι επιτυχία που ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια…»

Αίσθηση προκάλεσε μία φράση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υποστήριξε ότι πλέον δεν υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια. Φαίνεται να ζουν σε άλλη χώρα και ψεύδονται και διαρκώς!

«Η κυβέρνηση έχει κοινωνική δικαιοσύνη, το έχει αποδείξει. Οι άνθρωποι που υπέφεραν σήμερα τουλάχιστον έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πάμε πολύ καλά , ο κάθε υπουργός από εμάς έχει την υποχρέωση να δουλεύει για να πετύχει και να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτό τον δρόμο προς την ανάπτυξη. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα το καταφέρουμε» επεσήμανε η κ. Κουντουρά. «Δεν αρκεί ένα πιάτο φαγητό» της επεσήμανε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε, έτρωγαν από τα σκουπίδια», είπε η υπουργός Τουρισμός. «Και είναι επιτυχία ότι δεν τρώνε από τα σκουπίδια;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Ναι, είναι επιτυχία. Εκεί που μας έφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Παραλάβαμε μια χρεοκοπημένη χώρα και μέσα σε 2,5 χρόνια, τουλάχιστον ο Έλληνας ζει αξιοπρεπώς», απάντησε.

«Στη δική μας διακυβέρνηση και μέχρι να βγούμε από την επιτροπεία έχουμε φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, σε θέσεις εργασίας, σε εξαγωγές, σε επιχειρήσεις , στον τουρισμό. Θα πρέπει να δείτε την καλή πλευρά και τι έχουμε πετύχει. Και όλοι θα κριθούμε επί τους αποτελέσματος και επί της δουλειάς μας» κατέληξε η κ. Κουντουρά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΒΙΝΤΕΟ «Είναι επιτυχία που ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια…»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

μα τι λες κουκλιτσα μου ?? πλεων δεν υπαρχει και τιποτα στα σκουπιδια για να βρουν να φανε ... και αυτοι που ειχαν και πετουσαν φαγητο στα σκουπιδια πλεων δεν εχουν αυτη την πολυτέλεια .. απο που να βρεθει φαγητο πλεων στα σκουπιδια ??

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats