8 Οκτ 2017

Γονείς επιστρέφουν ως απαράδεκτα τα βιβλία των Θρησκευτικών σε Δημοτικό του Ευόσμου Θεσσαλονίκης!

Γονείς επιστρέφουν ως απαράδεκτα τα βιβλία των Θρησκευτικών σε Δημοτικό του Ευόσμου Θεσσαλονίκης!

Γονείς επιδεικνύουν τον "Αριθμό Πρωτοκόλλου" που έλαβαν (μετά την επιστροφή των βιβλίων και υποβολής σχετικής υπεύθυνης δήλωσης).

Ευαισθητοποιημένοι γονείς Δημοτικού Σχολείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ σήμερα Παρασκευή 6/10/2017 ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα νέα βιβλία («τετράδια εργασιών» τα ονομάζουν) Θρησκευτικών των παιδιών τους.

Ταυτόχρονα παραδόθηκαν υπεύθυνες δηλώσεις προς τον Διευθυντή του σχολείου, που εξηγούν γιατί τα επιστρέφουν.

Παρά την αρχική άρνηση του Δ/ντή να τα παραλάβει, μετά από την επιμονή των γονέων να τους βεβαιώσει εγγράφως την άρνηση του (και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του με τους Προϊσταμένους του), τελικά παρέλαβε τα βιβλία και πρωτοκόλλησε τα αιτήματα των γονέων, επιδίδοντας στον καθένα τους Αριθμό Πρωτοκόλλου.

(σχόλιο: πολλοί γονείς μας ρωτούν σχετικά, επειδή αρκετοί Δ/ντές προσπαθούν να τους πείσουν να μην προχωρήσουν στην κίνηση αυτή ή τους δηλώνουν αναρμόδιοι,ότι ΚΑΘΕ πολίτης δικαιούται να υποβάλει το αίτημα του σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία, το αίτημα του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ παραλαμβάνεται, πρωτοκολλείται, και προωθείται προς διεκπεραίωση στους αρμοδίους).

Συγχαίρουμε θερμά τους αξιέπαινους γονείς
(ευχαριστώντας τους παράλληλα για την ενημέρωση και τις φωτογραφίες).

Επί τέλους οι Ορθόδοξοι Έλληνες, οι απλοί πιστοί, αναλαμβάνουν οι ίδιοι πρωτοβουλίες ενάντια στην λαίλαπα του Οικουμενισμού, χωρίς να αναμένουν «έγκριση» ή προτροπή από την Ιεραρχία (η οποία σήμερα ασχολήθηκε με τι άλλο, με την εκλογή 2 μητροπολιτών…).

opaidagogos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γονείς επιστρέφουν ως απαράδεκτα τα βιβλία των Θρησκευτικών σε Δημοτικό του Ευόσμου Θεσσαλονίκης!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: