27 Οκτ 2017

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα! Συγκλονίζει η κραυγή απόγνωσης

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα! Συγκλονίζει η κραυγή απόγνωσης

Στο “σκοτάδι” βυθίστηκε το νοικοκυριό μιας άνεργης πολύτεκνης μητέρας. Η οικογένεια έμεινε χωρίς ρεύμα, λόγω οφειλών στην ΔΕΗ, που δεν δίστασε να της κατεβάσει τον διακόπτη.

Όπως ανέφερε η ίδια η άνεργη μητέρα στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, είχε ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ωστόσο λόγω συσσωρευμένων χρεών προσπάθησε να κάνει έναν περαιτέρω διακανονισμό με περισσότερες δόσης αποπληρωμής, κάτι που απορρίφθηκε.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε Σοφία Γκαραβέλα, της ζητούσαν να δώσει 400 – 500 ευρώ το μήνα συν τους τρέχοντες λογαριασμούς! Μάλιστα της προσέθεσαν στα χρέη και άλλες 4.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η κ. Γκαραβέλα λόγω τροχαίου από το 2010 δεν μπορεί να εργαστεί όπως πριν, και η μόνη απασχόληση που είχε από τότε ήταν 8 μήνες σε ένα κοινωφελές πρόγραμμα.

Η πολύτεκνη μητέρα σημείωσε πως τα όσα ακούγονται για «προστασία» των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δεν ισχύουν, και πως βρίσκει πόρτες κλειστές από όλους.

Αν ηταν πρόσφυγες όμως… θα ειχαν δωρεάν ρεύμα φαγητό σπίτι και χρήματα στο χέρι καθε μηνά

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα! Συγκλονίζει η κραυγή απόγνωσης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: