22 Οκτ 2017

Πατέρας Δώρας απότομη αλλαγή συμπεριφοράς video : Αφήστε με στον πόνο μου

Πατέρας Δώρας απότομη αλλαγή συμπεριφοράς video : Αφήστε με στον πόνο μου

Τη δική του εκδοχή για μια σειρά από γεγονότα και δηλώσεις που προκάλεσαν εύλογες απορίες έδωσε σήμερα στην αστυνομία ο πατέρας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη , η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β Νεκροταφείο.

Λίγο πριν καταθέσει εξήγησε στον Βαγγέλη Γκούμα πως βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το ταξί του λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.

Η παραδοχή του πατέρα πως πέρασε από το σημείο της δολοφονίας, προκάλεσε απορίες και δημιούργησε ερωτηματικά, τόσο για το μέγεθος της σύμπτωσης όσο και γιατι το είπε τόσες μέρες μετά.

Ακούστε όμως την εκδοχή του για το πώς βρέθηκε στο νεκροταφείο: "Είπα το απόγευμα αυτό εγώ ανεβαίνω στην Κηφισιάς με μια κυρία από την Κύπρο , την αφήνω πιο πάνω από το δημαρχείο 700-800 μέτρα , κοντά σ΄ έναν παράλληλο της Κηφισιάς, από την μεριά του Αμαρουσίου και επειδή είχε πολύ κίνηση στην Κηφισιάς, δεν ξανακατεβαίνω την Κηφισιάς και φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, φτάνω στη Βεϊκου και μπαίνω στο εκκλησάκι της Βεϊκου δεξιά  και κατεβαίνω μέσα από τον Περισσό και φτάνω στην εδώ Τραλλέων. Και απέναντι εδώ στη γωνία στο νεκροταφείο στεκόταν ένας νεαρός .  Κατεβαίνω, τον παίρνω, μ αφήνει το φανάρι , τον παίρνω. Μπήκε σαν αλαφιασμένος γρήγορα μέσα στο αμάξι", είπε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πατέρας Δώρας απότομη αλλαγή συμπεριφοράς video : Αφήστε με στον πόνο μου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: