22 Οκτ 2017

Θεσσαλονίκη: Άλλο Ένα Θύμα Της Συμμορίας Των Γυναικών Που Νάρκωναν Τα Θύματά Τους Με «Χυμούς»

Θεσσαλονίκη: Άλλο Ένα Θύμα Της Συμμορίας Των Γυναικών Που Νάρκωναν Τα Θύματά Τους Με «Χυμούς»

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου μιας ηλικιωμένης στην Τούμπα, η οποία είχε πέσει θύμα της συμμορίας των γυναικών που νάρκωναν τα θύματα τους με «χυμούς» προχώρησαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης αξιοποιώντας στοιχεία τα οποία ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό.

Η υπόθεση, σύμφωνα με την αστυνομία αφορά σε υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε με χορήγηση ναρκωτικών και υπνωτικών ουσιών και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 87χρονης ημεδαπής, στην περιοχή της Τούμπας, τον Αύγουστο του 2013.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα και κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος περισυνέλλεξαν ένα αποτσίγαρο από το εσωτερικό του διαμερίσματος, το οποίο έπειτα από την εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη και την αντιπαραβολή γενετικών τύπων που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε 43χρονη.

Ταυτόχρονα, η τοξικολογική επανεξέταση βιολογικών δειγμάτων της ηλικιωμένης, με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και μεθόδων, οδήγησε στην ανίχνευση ναρκωτικών και υπνωτικών ουσιών στον οργανισμό της.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι η 43χρονη μαζί με άλλες δύο γυναίκες 45 και 38 ετών,ευθύνονται για το θάνατο της ηλικιωμένης. Οι τρεις γυναίκες οι οποίες ήδη εκτίουν πολυετείς καθείρξεις είχαν διαπράξει σωρεία ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Με το πρόσχημα διαφήμισης χυμών, εισέρχονταν σε διαμερίσματα όπου τους προσέφεραν προς άμεση κατανάλωση, έχοντας όμως προηγουμένως διαλύσει σε αυτούς ναρκωτικές ουσίες, ενώ στη συνέχεια εκμεταλλευόμενες την κατάσταση αναισθησίας που περιέρχονταν οι παθούσες, αφαιρούσαν χρήματα και τιμαλφή από το εσωτερικό των διαμερισμάτων.

dailythess.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θεσσαλονίκη: Άλλο Ένα Θύμα Της Συμμορίας Των Γυναικών Που Νάρκωναν Τα Θύματά Τους Με «Χυμούς»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats