27 Οκτ 2017

Ο Ναός Ain Dara στο Χαλέπι της Συρίας των Annunaki με τα γιγάντια αποτυπώματα

Ο Ναός Ain Dara στο  Χαλέπι της Συρίας  των  Annunaki έχει καμιά σχέση με τον πόλεμο?

Ο ναός του Ain Dara, που βρίσκεται βορειοδυτικά του Χαλεπίου της Συρίας και είναι διακοσμημένος με απεικονίσεις γιγάντων . Ο ακριβής σκοπός και η σημασία αυτού του Ναού παραμένει ένα μυστήριο για τους μελετητές.

Λέγεται ότι υπάρχουν στοιχεία ότι οι Γίγαντες κάποτε περιπλανήθηκαν στη Γη σε όλο τον κόσμο. Το Ain Dara είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται βορειοδυτικά του Χαλεπίου της Συρίας, γνωστό για αρκετές αξιόλογες κατασκευές, όπως ο ναός του Ain Dara, ο οποίος βρίσκεται δυτικά του χωριού.

Με τις πολλές ανακαλύψεις που έχουν γίνει στο Ain Dara, οι ειδικοί δεν είναι βέβαιοι για ποια θεότητα κτίστηκε αυτός ναός, και το πλήθος των γλυπτών που κοσμούν τους τοίχους καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο για τους επιστήμονες να βρουν σε ποιους ηταν αφιερωμένος.

Κοντά στην είσοδο στο ναό, υπάρχει ένα ζευγάρι γιγαντιαίων αποτυπωμάτων ποδιού ,ειναι αποτυπωμένα στο πέτρινο έδαφος, τα οποία έχουν προκαλέσει έκπληξη τους τουρίστες.Υπάρχει ένα άλλο γιγάντιο αποτύπωμα όχι μακριά απο αυτα τα 2. Μήπως αυτά τα τεράστια σημάδια που έχουν μήκος περίπου ένα μέτρο, είναι μια αναπαράσταση των Θεών;

Τα ίχνη μπορεί να έχουν σκαλισθεί για να απεικονίσουν την παρουσία της τοπικής θεότητας που εισέρχεται στο ναό και πλησιάζει στο θρόνο στο εσωτερικό ιερό.

Κάποιοι αρχαιολόγοι εικάζουν οτι αυτα τα ίχνη μπορεί να ανήκουν σε έναν από τους θεούς που ειναι προς τιμής του ο Ναός, καθώς υπάρχουν πολλά γλυπτά της Ιστάρ και απεικονίσεις των αρχαίων Σουμερίων του θεού Βάαλ που κοσμούν τους τοίχους, όμως όλοι απεικονίζονται με παπούτσια.

Η μυθολογία της γύρω περιοχής σίγουρα υποδηλώνει μια εποχή που οι γίγαντες, οι ημίθεοι και οι θεοί ηταν στη Γη αφήνοντας το σημάδι τους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Ναός Ain Dara στο Χαλέπι της Συρίας των Annunaki με τα γιγάντια αποτυπώματα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: