Ο Χίτλερ είχε εκλεγεί   δύο  φόρες το  “δικτάτορας” που λένε απο που προκύπτει??
Ο Χίτλερ είχε εξελέγει  2 δυο φόρες το  “δικτάτορας” που λένε απο προκύπτει?

Απάντηση απο πουθενά , οπως ηταν και ο Καντάφι Σάνταμ και τόσοι άλλοι με τελευταία τον Ασάντ στην Σύρια μονο που η Γερμανια δεν ηταν Συριά τότε έβαλαν όλη την μασονία και τον κομμουνισμό να την καταστρέψουν και οχι μερικούς χρησμούς ηλίθιους τύπου ISIS!δικτάτορες αποκαλούν όσους δεν ειναι δικοί τους, και να χαϊδεύουν τις εγκληματικές σπείρες τους η αλλιως κομμουνιστικα κόμματα μέρος της διεθνής μασονίας, με αλλα λογία όταν η εξουσία δεν ειναι δίκη τους με δημοκρατίες που επίσης ειναι δικιά τους εφεύρεση και λένε ψέμματα οτι ειναι ελληνική επινόηση (βλέπε Αισώπειος "μύθο"), με την δημοκρατία τοποθετείς χρησίμους ηλίθιους να σε υπηρετούν,αυτο λέγεται "δημοκρατία" και μόνιμος χρωστούν λεφτά σε εβραίικες τράπεζες:

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 1924 ο 35χρονος Αδόλφος Χίτλερ βρίσκεται στη φυλακή, καταδικασμένος με ποινή 5 ετών για το λεγόμενο «πραξικόπημα της μπυραρίας» (ονομάστηκε έτσι επειδή το στρατηγείο του Χίτλερ ήταν η μπυραρία «Löwenbräukeller» στο Μόναχο) του Νοεμβρίου του 1923, όταν επιχείρησε να καταλάβει την εξουσία στη Γερμανία, οπως γράφουν αλλα δεν γράφουν οτι την εξουσία την είχαν κομμουνιστές Εβραίοι .

Η αστυνομία της Βαυαρίας ζητά για δεύτερη φορά από τον υπουργό Εσωτερικών την απέλαση του Χίτλερ στην Αυστρία, τη χώρα όπου γεννήθηκε. Το υπουργικό συμβούλιο του γερμανικού κρατιδίου, ωστόσο, είναι διχασμένο για το αν πρέπει να απελάσει τον αρχηγό του Εθνικοσοσιαλιστικού Μετώπου, που έχει ήδη ερείσματα τον γερμανικό λαό.

Από την πλευρά τους, οι αυστριακές Αρχές ήταν θετικές να δεχθούν τον Χίτλερ τον Μάρτιο του ίδιου έτους, όταν η αστυνομία της Βαυαρίας είχε ζητήσει για πρώτη φορά την απέλασή του από τη Γερμανία. Πλέον, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel έχει σοβαρές αντιρρήσεις, από τη στιγμή που ο Χίτλερ εντάχθηκε στις γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ισχυριζόμενος ότι κατ' αυτόν τον τρόπο απώλεσε την αυστριακή υπηκοότητά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο υπουργός Εσωτερικών Φραντς Γκίρτνερ παίρνει μια ιστορική απόφαση: απορρίπτει την αίτηση της βαυαρικής αστυνομίας και ο Χίτλερ παραμένει στη φυλακή, αλλά σε γερμανικό έδαφος.

Από εκείνη την 22α Σεπτεμβρίου 1924 και μετά, τα πράγματα θα εξελιχθούν με αστραπιαία ταχύτητα. Τρεις μήνες μετά, και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου 1924, ο Αδόλφος Χίτλερ αμνηστεύεται και αποφυλακίζεται.

Έχοντας ήδη γράψει στη φυλακή το βιβλίο του «Ο Αγών μου» , ο Χίτλερ στρέφει τα βλέμματα του κόσμου πάνω του. Αναλαμβάνει πάλι την αρχηγία του κόμματος και λίγα χρόνια μετά, εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες, κερδίζει στις εκλογές του 1932.

Παρότι όμως το κόμμα του έρχεται πρώτο σε ψήφους, ο τότε Γερμανός πρόεδρος Πάουλ Φον Χίντενμπουργκ αρνείται να αναθέσει την καγκελαρία στον Χίτλερ, καθώς δεν τον συμπαθεί καθόλου, και τη δίνει στον Κουρτ Φον Σλάιχερ, του οποίου, όμως, οι προσπάθειες σχηματισμού βιώσιμης κυβέρνησης αποτυγχάνουν.

Κατόπιν αυτών, τελικά ο Γερμανός πρόεδρος υπαναχωρεί και ονομάζει τον Χίτλερ καγκελάριο στις 30 Ιανουαρίου 1933. Έναν μήνα, στις 27 Φεβρουαρίου 1933, ξεσπά φωτιά στη Ράιχσταγκ, με τον Χίτλερ να κατηγορεί τους κομμουνιστές γι' αυτήν, καθώς συλλαμβάνεται στον τόπο της πυρκαγιάς ως υπεύθυνος ο νεαρός Ολλανδός κομμουνιστής Μαρίνους Φαν Ντερ Λούμπε.

Ο Χίτλερ εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κατάσταση και ως εκ της θέσεώς του ως καγκελάριου πείθει τον πρόεδρο Φον Χίντενμπουργκ να εκδώσει το λεγόμενα «Διάταγμα της Εξουσιοδοτήσεως», με το οποίο αναστέλλονται οι δημοκρατικές ελευθερίες που είχε επιφέρει η Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Το Κομμουνιστικό Κόμμα τίθεται εκτός νόμου, και πολύ σωστά ο κάθε νοήμον αυτο θα έκανε! οι ηγέτες του συλλαμβάνονται, τα μέλη του διώκονται που "τυχαία" ηταν όλοι Εβραίοι! εκτός νομού και παράνομο ηταν και στην Έλλαδα το ΚΚΕ επι Παπαδόπουλου( “δικτάτορας” ) .

Πλέον, έχοντας απαλλαγεί από έναν βασικό ιδεολογικό αντίπαλο, ο Χίτλερ προκαλεί νέες εκλογές τον Μάρτιο του 1933. Οι εκλογές διεξάγονται με τον Χίτλερ καγκελάριο και το αποτέλεσμα δίνει το 44% των ψήφων και 288 έδρες στο κόμμα του, το NSDAP. Με την υποστήριξη του μικρού γερμανικού Εθνικού Λαϊκού Κόμματος (DNVP), οι Εθνικοσοσιαλιστές επιτυγχάνουν την απόλυτη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο (52%).Οι άνωθεν πληροφορίες ειναι απο ιστοσελίδα του κατεστημένου που τονίζει στο τέλος ψευδώς οτι ο Χίτλερ άρχισε τον δεύτερο παγκοσμιο ενώ είχαν κηρύξει πολεμο οι Οβριοί ήδη απο το 1933 και έψαχναν συνεχώς αφορμή για να αιματοκυλίσουν ξανά την Ευρώπη!πουθενά δεν θα δείτε κάτι κατά των Οβριών, απο αυτα που εκαναν και προκάλεσαν ! παντα παρουσιάζονται ως θύματα και αθώες παρθένες, είτε μιλάνε για προπαγάνδα των "κακών ναζι" στην Wikipedia τους, οπως οι βιασμοί χιλιάδων γυναικών και λενε για προπαγάνδα όταν ηταν με εντολή Εβραίου

H Δημοκρατία της Βαϊμάρης πεθαίνει των Εβραίων που είχε επιβάλει μετρά λιμοκτονίας (σας θυμίζει κάτι?) , η κυριαρχία του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος αρχίζει στα πρότυπα της αρχαίας Σπαρτής, εξάλλου και εκείνοι Εθνικοσοσιαλισμό ειχαν με τον Λεωνίδα και οχι Δημοκρατία!, και ξέθαψαν ξανα τα σύμβολα που είχαν εξαφανίσει απο όλη την Ευρώπη οι Εβραίοι επι χιλιαδες χρονιά, στο Ελλαδιστάν με εβραϊκή δημοκρατία λένε ψευδώς οτι τα έκλεψαν οι "κακοί ναζι" απο τους "Έλληνες" όταν η σβάστικα υπήρχε σε όλη την Ευρώπη κάποτε μαζί με τα ινδοευρωπαικά-άρια φύλα μεχρι την Ινδια! (θα ασχοληθούμε στο δεύτερος μέρος με αυτο )όσο για τις δημοκρατικές ελευθερίες? δεν ειναι αυτο που νομιζουν αλλα να κάνουν οτι θέλουν οι Οβριοί!!

Οι κομμουνιστες ανεξάρτητου χώρας ειναι Εβραίοι και σημιτικές φυλές!δεύτερης τρίτης τετάρτης γενιάς πολλοί δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι οτι ειναι σημιτικές φυλές,αλλα ξεχωρίζουν εύκολα απο μερικά σημεία: μαυριδεροί κυρίως έχουν κλήση προς καθε τι εβραϊκό, οπως ο κομμουνισμός αριστερισμός υπέρ αδελφών, οι οποίοι ειναι επίσης σημιτικές φυλές εκτός μικρές εξαιρέσεις,κατα καθε τι εθνικιστικού , τα ψέμματα και η υποκρισία ειναι στο σημιτικό αίματος τους,με ελάχιστη νοημοσύνη αλλα αδίσταχτοι παντού, οτι δεν τους έμαθαν στα σχολεία αυτόματα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" κτλ κτλ , και αν τους λες για Χίτλερ παθαίνουν αμόκ ξυπνάει ο άλλος τους εαυτός! έτσι μπορείς να τους κάνεις να εκδηλωθούν, ΥΓ δεν ειναι η ιδεολογία που τους κανει ετσι αλλα φυλή τους! ιδεολογία ειναι μονο για χρησίμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει, καποτε όλοι κομμουνιστες ηταν μονο Εβραίοι . (ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ )©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ....
Γιατί έγινε ο δεύτερος παγκόσμιος?? απο έναν ουδέτερο ερευνητή, γιατι έχω μείνει άναυδος με την αμορφωσιά και την ηλιθιότητα που επικρατεί το 70% έχει υιοθέτησει τα ψέμματα τους ως δεδομένα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications