27 Σεπ 2017

NASA: «Δεν έχουμε πλέον την τεχνολογία για να στείλουμε ανθρώπους στη Σελήνη»!!!!

NASA: «Δεν έχουμε πλέον την τεχνολογία για να στείλουμε ανθρώπους στη Σελήνη»!!!!

Η NASA παραδέχθηκε ουσιαστικά πως δεν έχει πλέον την τεχνολογία (που είχε πριν από 50 χρόνια) για να στείλει ανθρώπους στη Σελήνη λέγοντας ότι αυτή έχει «απολεστεί» εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τον αστροναύτη της NASA Don Pettit, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία δεν έχει τα μέσα για να αποκτήσει ξανά την τεχνολογία ώστε να μπορέσει να στείλει αστροναύτες στην Σελήνη.

Μιλώντας σε διεθνή διάσκεψη στο Λονδίνο με θέμα «Καινοτομία και Διάστημα», ο Pettit, είπε πως ελπίζει άλλες χώρες να συνεργαστούν και να βοηθήσουν ώστε να σταλούν άνθρωποι στη Σελήνη ξανά.

«Η διεθνής συνεργασία πιστεύω ότι είναι ουσιαστικής σημασίας για την διαστημική εξερεύνηση καθώς προσφέρει γερές βάσεις στην τεχνολογία που απαιτείται.

Κάθε χώρα έχει διάφορα μέσα για να προσεγγίζει το συγκεκριμένο θέμα και όταν η τεχνολογία μιας χώρας χάνεται μπορείς να στηριχθείς στην τεχνολογία μιας άλλης για να ξεπεράσεις το πρόβλημα», σημείωσε ο Pettit.

Ο ίδιος σημείωσε πως ένα κλασικό παράδειγμα της συνεργασίας είναι η απόφαση για την απόσυρση των Διαστημικών Λεωφορείων. Με αυτό η NASA, αλλά και οι ΗΠΑ έχασαν κάθε δυνατότητα να στέλνουν αστροναύτες στον διεθνή διαστημικό σταθμό (ISS) και ο μονός τρόπος είναι πλέον από το ρωσικό πρόγραμμα Soyuz.

«Η εξερεύνηση του διαστήματος είναι πλέον μια πολύ ακριβή υπόθεση για ένα και μόνο κράτος. Πρέπει να εργαστούμε από κοινού για να τα καταφέρουμε» τόνισε ακόμη ο Pettit

pronews.gr/

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

NASA: «Δεν έχουμε πλέον την τεχνολογία για να στείλουμε ανθρώπους στη Σελήνη»!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: