ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΕΣ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ???
ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΕΣ ΧΤΕΣ;

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! Πατήσατε πάνω στους τάφους των πάτερων σας του 1821, του 1912, του 1920, του 1940 που έβαλαν την χώρα κατα της ελεύθερης τοτε Γερμανίας, και του 1945 έως 1949 που πολέμησαν τους κομμουνιστες(τους οποιους θεωρούν Έλληνες, οχι μονο Έλληνες ειναι, αλλα κατι άλλο χειρότερο!), σκοτώθηκαν στα πεδία των μαχών ακριβώς για να δημιουργήσουν με το χυμένο αίμα τους και με τα νεκρά σώματα τους αυτο το ενιαίο - ενωμένο - ελληνικό κράτος – πατρίδα αλλα?

Ο δρόμος προς την αλήθεια:Λέω για να λένε αυτοι συνεχεία για ναζι μέρα νύχτα,και τι "κακό" που έκαναν,κατι θέλουν να κρύψουν, και βρήκα!αλλα δεν ειναι του παρόντος. Πριν κατι μέρες σκέφτηκα, γιατι να εχουν τόσες χώρες δημοκρατία όταν κανουν οι Εβραίοι κουμάντο?,και να φωνάζουν για δημοκρατία συνεχεία κατι παίζεται εδω!εβραϊκή δημοκρατία? για να δούμε τι λένε: στην Αθήνα γεννήθηκε η δημοκρατία απο κάποιον Κλεισθένη!ποιος ειναι αυτός; ο Ηρόδοτος αναφέρει πως ο Κλεισθένης διέπονταν από έντονα αντι-δωρικά αισθήματα! ενα άλλο στοιχείο είχε Εβραία γυναικά, άρα ηταν Εβραίος! Πάμε τωρα πως ήρθε και η επαλήθευση μου στον Αισώπειο μύθο που δεν γνώριζα αλλα κατι παρόμοιο είχα γράψει εγω εδώ περί διχόνοιας, συν μερικά αλλα στοιχειά που εφάρμοζαν αιώνες σε όλη την Ευρώπη:

Αισώπειος μύθος: κοντά στο σπίτι ενός εβραιου ραβίνου ηταν δυο κοπάδια αγριοκάτσικα. Όταν ο ραβίνος και τα παιδιά του πλησίαζαν για να αρπάξουν κατσίκια για να τα φάνε, τα αγριοκάτσικα εκαναν κύκλο με τα θηλυκά και με τα μικρά τους μέσα στον κύκλο και με τα αρσενικά στην περιφέρεια του κύκλου με τα κερατά στραμμένα προς τα έξω. Έξω απο τον κύκλο έκανε περιπολία ο πιο μεγαλόσωμος και δυνατός

Ο τράγος και με τις κινήσεις και με τα μουγκανητά του κατεύθυνε τους άλλους τρύγους του κύκλου να πυκνώνουν τις γραμμές τους στα σημεία του κύκλου στα οποία πλησίαζαν οι εισβολείς. Τότε ο ραβίνος και τα παιδιά του φόρεσαν κατσικίσια δέρματα και μπουσουλώντας στα τέσσερα μπήκαν στα δυο κοπάδια και αρχισαν να λενε προς τα αληθινά κατσίκια: «αυτός ο μεγάλος τράγος έξω απο τον κύκλο σας καταπιέζει. Είναι φασίστας ναζι και σας στερεί τα κατσικίσια δημοκρατικά σας δικαιώματα, για να τρώει αυτός πρώτος το καλύτερο χορτάρι και εσεις να μένετε με το χορτάρι δεύτερης ποιότητας.»

«τι ειναι αυτα τα δημοκρατικά δικαιώματα;» ρώτησαν τα κατσίκια των δυο κοπαδιών???
Και οι ραβίνοι απάντησαν :«να, τα δημοκρατικά σας δικαιώματα ειναι να πηγαίνετε ο καθένας σας μια πετρά μπροστά στον τράγο που θα σας υποσχεθεί το περισσότερο και το καλύτερο χορτάρι, και ετσι θα διαλέγεται εσεις για αρχηγό - τράγο οποίον τράγο μαζέψει τις περισσότερες πέτρες και δεν θα βγαίνει ο καθε φασίστας τράγος - αρχηγός σας επειδή έτυχε να ειναι ο δυνατότερος τράγος στο κοπάδι σας».

Στο πρώτο κοπάδι τα κατσίκια απάντησαν:«τι ειναι αυτές οι αηδίες που μας λέτε με τις πέτρες;; eμεις απο παππού προς παππού ξέρουμε εδω και εκατομμύρια χρονιά οτι οι τράγοι - αρχηγοί .Εκλέγονται αναμεσα σε πολλά ζευγάρια τράγων που χτυπιούνται κερατά με κερατά , και τελικα μένουν 8 ζευγάρια, μετα μένουν 4, μετα μένουν 2, και στο τέλος μένει μoνo ενα ζευγάρι για να χτυπηθεί και να βγει ο νικητής που θα ειναι ο τράγος - αρχηγός.

Εμάς αυτα μας έμαθε η φύση εδω και εκατομμύρια χρονιά. Έτσι εκλεγούν τους αρχηγούς τους και ολα τα αλλα είδη ζώων. Γι’ αυτο μαζέψτε τα δημοκρατικά σας δικαιώματα και πάρτε δρόμο, γιατι σε όσα κοπάδια σκοτώθηκε ο δυνατότερος τράγος - αρχηγός αυτα τα κοπάδια τα έφαγαν οι λύκοι και κατι δημοκρατικοί Εβραίοι ραβίνοι απατεώνες. Εμείς θα συνεχίσουμε να εκλεγούμε τράγους - αρχηγούς με χτυπήματα κερατά με κερατά».

Στο δεύτερο κοπάδι τα κατσίκια απάντησαν: «σαν να έχετε δίκιο. Όλο διαταγες μας δίνει ο μεγαλύτερος τράγος - αρχηγός: φυγετε απο εδω εχει λύκους. Φύγετε απο εκεί γιατι εχει Εβραίους ραβίνους. Βαρεθήκαμε πια. Γι’ αυτο θα σταματήσουμε να εκλεγούμε αρχηγό με ζευγάρια που χτυπιούνται κερατά με κερατά, και θα εφαρμόσουμε αυτο το δημοκρατικό σύστημα σας με τις περισσότερες πέτρες. Σε οποίον τράγο μας υποσχεθείτε την λιγότερη μετακίνηση και ταλαιπωρία - εργασία και το περισσότερο και καλύτερο δωρεάν χορτάρι, θα του πηγαίνουμε τις περισσότερες πέτρες πάνω στις οποίες θα στέκεται για να φαίνεται ψηλότερος και θα τον κανουμε αρχηγό μας».

Έτσι είπαν τα δυο κοπάδια στους ραβίνους και ετσι εκαναν. Στο δεύτερο κοπάδι εκλέχτηκε αρχηγός ένας εβραιος ραβίνος ντυμένος με κατσικίσιο δέρμα. Μέτα απο δυο χρονιά το πρώτο κοπάδι είχε τετραπλάσιο αριθμό κατσικιών, και το δεύτερο κοπάδι δεν υπήρχε πια γιατι ολα τα κατσίκια εκεί τα έφαγαν οι λύκοι και οι Εβραίοι πονηροί ραβίνοι, οι εφευρέτες της δημοκρατίας στον εβραϊκό «δήμο γεφυραιων» της αρχαίας Αθηνάς.Τέλος του αισώπειου "μύθου".

Τον μύθο αυτόν τον γνωριζόταν πολύ καλα οι πολίτες των προδημοκρατικών αρχαίων ελληνικών πόλεων - κρατών και γι’ αυτο οργάνωναν πανελληνίους και τοπικούς αγώνες οπως οι ολυμπιακοί αγώνες, τα ίσθμια, τα νεμεα, τα πυθία του κρισσαιου πεδιου των δελφών και άλλων πόλεων, και άλλους αγώνες, με αγωνίσματα τριών επιπέδων ήτοι: Επιστήμων - κάλων τεχνών - σωματικών και πολεμικών αγωνισμάτων (σημ.: 1:διανόηση – 2:συναίσθημα – 3:ύλη) οχι με σκοπό να μοιράζουν στεφάνια ελιάς και δάφνης αλλα δια να επιλεγούν εκεί, σε προημιτελικά – ημιτελικά - τελικα χτυπήματα «κερατά με κερατά», ήτοι με το φυσικό αληθή τρόπο επιλογής εκατομμυρίων ετών, τους αόριστους δια να κυβερνήσουν αυτοι οι άριστοι τις ελληνικές πόλεις - κράτη.

Τον μύθο αυτόν τον γνωριζόταν και οι αρχαίοι Αθηναίοι οι οποίοι, πάρα ταύτα, δέχτηκαν χωρις να αντιδράσουν την βιολογική δολοφονία και την ηθική δολοφονία των άριστων ηγετών τους πεισιστρατιδων απο τους «γεφυραιους ερωτιδεις» ήτοι Εβραίους ομοφυλοφιλους αρμόδιο και αριστογειτονα του δήμου γεφυραιων αθηνων.(σημ: σημιτομογγόλοι Εβραίοι – γεφυραίοι με εξελληνισμένα ονόματα για προπέτασμα καπνού. «ραβίνοι - λύκοι ντυμένοι με "φοινικική" προβιά αγριοκατσικιών σύμφωνα με τον προαναφερόμενο αισώπειο μύθο».

Με τους δημοκρατικός εκφυλισμένους ηγέτες και πολίτες της η αρχαία Αθηνά διέλυσε την ενότητα των ελληνικών πόλεων – κρατών, με αποτέλεσμα την διεξαγωγή εμφυλίων γενοκτονιών πόλεμων μεταξύ τους και την παρακμή τους, έως ότου ήρθε ο άριστος Φιλίππου απο την βορεια Ελλάδα και αποκατέστησε αναγκαστικός με την πολεμική Βια αυτη την ενότητα, αποφεύγοντας ως Έλληνας Δωριείς Μακεδόνων να συγκρουστούν με τους Έλληνες Δωριείς αδελφούς Σπαρτιάτες, διότι μειονεκτούσε στρατιωτικός απέναντι τους αλλα κυρίως διότι δεν ήθελε να Βλάψει περισσότερο την ελληνική ενότητα με μια εμφύλια σύγκρουση γιγάντων, άριστων στην τέχνη - επιστήμη του πόλεμου.

Στους αρχαίους αγώνες: ολύμπια - ίσθμια - Νέμεα - Πυθία - και λοιπούς δια τους νικητές αθλητές των επιστήμων - τεχνών - πολεμικών αγωνισμάτων, ως μελλοντικούς ηγέτες - βασιλείς των ελληνικών πόλεων - κρατών, δεν αποφάσιζαν δημοκρατικός οι μέλλοντες να κυβερνηθούν θεατές στις κερκίδες των αρχαίων σταδίων, αλλα αποφάσιζαν αριστοκρατικος οι κριτές – Αγωνοδίκες οι οποίοι δεν ηταν οι τυχαίοι ανειδίκευτοι πολίτες, αλλα ηταν οι παλιότεροι αριστευσαντες ηγέτες - αθλητές των αγώνων τριών επίπεδων. Δηλαδή οι παλαιότεροι άριστοι, ως πλέον μη κυβερνώντες γερουσιαστές.

Δια ταύτα: Από απο εκεί πέρα : Η ιστορία μιλάει με διδακτικούς μύθους, αλλα ορθές βιβλίων απο καλοπληρωμένους "συγγραφείς" και ψευδή για διανοητικά νήπια, και με δίκες τους αλήθειες -ψέμματα! που εχουν ποτίσει τις μάζες, συν τον εκφυλισμό δεν μπορεί να κατανοήσει την αλήθεια! η λοβοτομή γίνεται και απο το σχολείο ακομα,μην πιάσουμε καν το τι γίνεται στο ίντερνετ τελευταία! και όλοι αυτοι οι διαστρεβλωτές τις ίδιας της ζωή σας(καθώς δεν άφορα μονο το πολίτικο θέμα) το παίζουν τάχα «Έλληνες πατριώτες».! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications