Χιλιάδες νεκρά ψάρια στην Ταϊβαν [Βίντεο]
Σαν μια ταινία τρόμου! - Χιλιάδες νεκρά ψάρια στην Ταϊβαν [Βίντεο]

Ακριβώς έξω από την Ταϊπέι, οι Ταϊβανοί βρήκαν τον ποταμό τους - τον ποταμό Keelung - που καλύφθηκε με νεκρά ψάρια στις 29 Αυγούστου 2017.

Οι υπάλληλοι λένε ότι είναι η μεγαλύτερη θανάτωση μαζών τα τελευταία χρόνια. Ο αριθμός των νεκρών ψαριών δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα ... Στοίχημα, υπάρχουν τουλάχιστον εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως εκατομμύρια.

Άγνωστη η αιτία θανάτου: κύμα καύσωνα ή ρύπανση;

Υπάρχουν τόσα πολλά ψάρια που γεμίζουν φορτηγίδες για να τα συλλέξουν. Τα σώματα βρίσκονται σε αρκετά χιλιόμετρα κατά μήκος του ποταμού.

Αξιωματούχοι λένε ότι το κύμα καύσωνα που έχει σήμερα η Ταϊβάν είναι υπεύθυνο για τη μαζική αποβίβαση. Η Ταϊπέι έχει σπάσει 120 χρόνια ρεκόρ- αρχείων παρατήρησης με 36 ° C που καταγράφηκαν για 16 συνεχόμενες ημέρες.

Το Γραφείο Προστασίας του Περιβάλλοντος έστειλε επιτόπιους επιθεωρητές που δεν μέτρησαν οποιαδήποτε ρύπανση στο νερό, καταλήγοντας έτσι στο συμπέρασμα ότι τα ψάρια πέθαναν από υποξία.

Λόγω της τεράστιας ποσότητας νεκρών ψαριών, ο καθαρισμός των ακτών του ποταμού θα διαρκέσει τουλάχιστον τρεις ημέρες.Σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους, αυτή η μαζική δολοφονία μπορεί να είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του ποταμού Keelung και είναι τουλάχιστον η χειρότερη τα τελευταία 10 χρόνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications