13 Σεπ 2017

Μυστηριώδης «μπάλα φωτιάς» τρομοκρατεί χιλιάδες κατοίκους της Ρωσίας | Βίντεο

Μυστηριώδης «μπάλα φωτιάς» τρομοκρατεί χιλιάδες κατοίκους της Ρωσίας | Βίντεο

Μια μυστηριώδης φλεγόμενη «μάζα φωτιάς» φώτισε το σκοτάδι πάνω από την πόλη Κρασνοντάρ στη νότια Ρωσία με κατακόρυφη τροχιά προς κτήρια κατοικιών προκαλώντας πανικό στους κατοίκους την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Η μπάλα φωτιάς διέσχισε τον ουρανό από το νότο προς το βορρά μπροστά στα μάτια «χιλιάδων ανθρώπων στο Κρασνοντάρ», σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα KP Kuban.

Πολλοί άνθρωποι σε άλλες πόλεις της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των Anapa και Soči, ισχυρίζονται επίσης ότι είδαν μια «τεράστια λάμψη» στον ουρανό περίπου στις 21:40 (τοπική ώρα), σύμφωνα με την εφημερίδα, την ίδια στιγμή που η προσοχή τους ήταν στραμμένη ψηλά, καθώς περίμεναν να δουν το φαινόμενο borealis aurora.

Αντί όμως για τις «βόρειες λάμψεις στον νότιο ουρανό», αντίκρυσαν ένα αγνώστου ταυτότητας φλεγόμενο αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων, άφηνε πίσω του μια «πύρινη ουρά» προτού διασπαστεί σε τρία κομμάτια και εξαφανιστεί.

Εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο αν συνετρίβη στο έδαφος, αναφέρει η KP, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν αναφορές ζημιών ή θυμάτων από τοπικές υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστηριώδης «μπάλα φωτιάς» τρομοκρατεί χιλιάδες κατοίκους της Ρωσίας | Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats