6 Σεπ 2017

Σπάνιο είδος «μικρού δράκου» βρέθηκε σε σπήλαιο (Βίντεο)

Σπάνιο είδος «μικρού δράκου» βρέθηκε σε σπήλαιο (Βίντεο)

Μια εξαιρετικά σπάνια μορφή σπηλαιόβιας σαλαμάνδρας βρέθηκε στο σπήλαιο Postojna της Σλοβενίας.

Μοιάζοντας με τους μυθικούς δράκους, αυτά τα περίεργα πλάσματα έχουν προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορούν να ζουν στο σκοτάδι. Και το καταφέρνουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με το seeker.

Αυτές οι σαλαμάνδρες ζουν και κυνηγούν αποκλειστικά σε υπόγειες λίμνες και ποτάμια, όπως αυτά που βρέθηκαν στο σπήλαιο Postojna περίπου 30 μίλια νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Σλοβενίας Λιουμπλιάνα.

Επειδή αναπαράγονται μόνο μία φορά κάθε δεκαετία, τα αυγά τους είναι ένα σπάνιο θέαμα και δεδομένου ότι μόνο δύο από κάθε 500 αυγά θα εκκολαφθούν, το να παρακολουθήσουμε ένα μωρό σαλαμάνδρα να βγαίνει από το αυγό του το κάνει ακόμα πιο σπάνιο γεγονός.

Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σπάνιο είδος «μικρού δράκου» βρέθηκε σε σπήλαιο (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: