Το νερό της λησμονιάς μήπως το έχετε πιει πριν καν  γεννηθείτε?

Πίσω απο τους λεγόμενους μύθους υπάρχει αληθινή ιστορία και μηνύματα, που με τα χρονιά ίσως έχουν αλλοιωθεί σκόπιμα ,αν νομιζουν κάποιοι οτι άπλα καθόντουσαν και έγραφαν ιστορίες "φαντασίας" κάποτε μάλλον έχουν πρόβλημα αντίληψης,η να μας εξηγήσουν πως βρέθηκε η Τροία που ηταν "μύθος"? κάποιοι που μελέτησαν τους λεγόμενους μύθους και τους ελληνικούς και της Ινδίας, ως ιστορικά ντοκουμέντα που κρύβουν γνώση κάτι ήξεραν.

Ο λαός εξακολουθεί μέχρι σήμερα να πιστεύει πως υπάρχει Άδης(που έγινε η κόλαση μέτα τον χριστιανισμό ), ένα μέρος δηλαδή στο οποίο πηγαίνουν μετά το θάνατο οι ψυχές των ανθρώπων. Το μέρος αυτό είναι σκοτεινό και η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι παγερή.

Μόλις φτάσουν εκεί, οι ψυχές πίνουν από το «νερό της λησμονιάς», για να ξεχάσουν εκείνους που αφήνουν πίσω τους και να μη λυπούνται ή από το «νερό της αρνησιάς», για να απαρνηθούν όλες τις χαρές της ζωής. Και αν ο "Άδης" ειναι η ΓΗ?

Τα δάκρυα των αγαπημένων τους προσώπων, που μένουν στη ζωή και λυπούνται, δεν είναι ευχάριστα για τις ψυχές, αλλά σχηματίζουν σιγά σιγά μια αλυσίδα γύρω τους. Αυτός είναι και ο λόγος που πίνουν το νερό της λησμονιάς, ώστε να κοπεί κάθε δεσμός τους με τη γη και τους ζωντανούς.

‘’οι άνθρωποι γίνονται βέλτιστοι όταν βαδίζουν προς τους θεούς.’’ Πυθαγόρας
Κι ας έλεγε ο Πλούταρχος ότι,«…πρόνοια θεών συσκευασαμένη τα χρηστήρια πανταχόθεν οίχεται…» [όταν η Πρόνοια των θεών εγκατέλειψε τους Έλληνες,πήρε ως αποσκευές τα χρηστήρια] Ακόμη και αντεθνικός Κλήμης υπερασπιζόμενος την δική του πλευρά κήρυττε.
«..οί χρησμοί τάς είς τήν θεοσέβειαν ήμίν άφορμάς έναργέστατα προτείνοντες θεμελιούσι την αλήθειαν..»
Πολλά είναι εκείνα που δείχνουν ότι ο αρχαίος Ελληνικός ορθολογισμός, σε σύγκριση με τον σημερινό αναφαίνεται πλεονεκτικά αναμφισβήτητος.
‘’Οι άνθρωποι που επισκέπτονταν κάποτε τα μαντεία, ασφαλώς δεν ήταν αφελείς.’’«..εφήμεροι, τι τώρα, τι ύστερα. ο άνθρωπος είναι το όνειρο μιας σκιάς..» Πίνδαρος
Σε καθε περίπτωση το "νερό της λησμονιάς" ειναι κάποιου είδους σβήσιμο απο την μνήμη του υλικού κόσμου, γιατί υπάρχει σε άλλη μνήμη, αυτο που αναφέρουν ως υποσυνείδητό, εκεί ειναι τα όνειρα, οι αναμνήσεις προηγούμενης ζωής κτλ, η οπως γίνεται reset μνήμης και τα θύματα απαγωγής εξωγήινων δεν θυμούνται τίποτα συμφωνα με περιγραφές, και ανακαλούν μνήμες μονο μεσώ ύπνωσης απο το υποσυνείδητό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications