Σοκαρισμένοι όλοι!οι Γερμανικές εταιρείες αφαιρούν τους σταυρούς από Ελληνικές εκκλησίες!!
Σοκαρισμένοι όλοι!οι Γερμανικές εταιρείες αφαιρούν τους σταυρούς από Ελληνικές εκκλησίες!!

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ – Τα Γερμανικά LiDL αφαιρέσανε τον σταυρό από τις φωτογραφίες των εκλλησιών στα προιόντα τους.. με photoshop

www.newsbomb: ΝΤΡΟΠΗ! - ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η «γερμανική κατοχή» στην Ελλάδα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, προσβάλλοντας βάναυσα το θρησκευτικό αίσθημα και την Ιστορία των Ελλήνων - Η είδηση κάνει ήδη το γύρο του κόσμου σε πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης: Γερμανική εταιρεία τροφίμων αφαιρεί τους σταυρούς από ελληνικές εκκλησίες που απεικονίζονται σε συσκευασίες προιόντων.

Μποϊκοτάζ στα προϊόντα εδώ και τώρα: Εξαφάνισαν τους Σταυρούς από τις Εκκλησίες της Σαντορίνης οι Γερμανοί του Lidl! (pentapostagma) που έχει εντοπιστεί να κανει πολλές φόρες προπαγάνδα οπως και αλλα site οι Γερμανοί του Lidl πως το ξέρει οτι ειναι "Γερμανοί" στο γένος? και αν ειναι αριστεροι Γερμανοί? .
«Σκανδαλίστηκα από τα μαγαζιά Lidl που για να πουλήσουν τα ελληνικά προιόντα τους σβήνουν πάνω στις φωτογραφίες της Ελλάδας ένα μέρος του τοπίου της και της κουλτούρας της », μας γράφει το βράδυ της Τρίτης ο Antoine από το Βέλγιο, μέσω της πορτοκαλί γραμμή Alertez-nous. « Σας αφήνω να δείτε τις φωτογραφίες », προσθέτει.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει ένα από τα πιο ωραία ελληνικά τοπία ημιεμβληματικό. Δεν είναι η Ακρόπολη αλλά βέβαια είναι μια μικρή εκκλησία ορθόδοξη όπου το έντονο μπλε των τρούλων είναι σε contraste με το λευκό των τοίχων της και που βρίσκεται στην πλευρά ενός βράχου στο νησί της Σανατορίνης, αληθινό μικρό κόσμημα της Μεσογείου.

Αυτό είναι το τοπίο που επιλέχθηκε να κοσμήσει τα περιτυλίγματα-συσκευασίες της γκάμα ελληνικών προιόντων ERIDANOUS « Original Greek Product » (« αυθεντικό ελληνικό προιόν »). Moυσακάς, γιαούρτι,καρπούζια ή ακόμη φέτα πωλούνται στα Lidl υπό αυτή την μάρκα και τη φωτογραφία της ωραίας ορθόδοξης εκκλησίας και των τρούλων της στο έντονο μπλε. Αλλά ο Antoineμετέφερε μια μικρή λεπτομέρεια. Πάνω σε όλες τις συσκευασίες όπως το δείχνει μια β φωτογραφία που περιέβαλε όλες τις στέγες οι σταυροί εξαφανίστηκαν. Αυτοί σβήστηκαν.

Ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο της Lidl ποιό ήταν το κίνητρο αυτό της απόσυρσης.
« Αποφεύγουμε τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων γιατί δεν επιθυμούμε ν΄αποκλείσουμε καμιά θρησκευτική πίστη», απάντησε ο εκπρόσωπος του γερμανικού εμπορικού γίγαντα μεγάλης διανομής. « Είμαστε μια εταιρεία που σέβεται τη διαφορετικότητα και αυτό εξηγεί την αντίληψη αυτής της συσκευασίας « , πρόσθεσε. Νομιμοποιούμαστε οπότε ν΄αναρωτηθούμε γιατί οι υπηρεσίες marketing του ομίλου δεν επέλεξαν άμεσα για ένα τοπίο ένα μη θρησκευτικό μνημείο.

Σεβασμός στη διαφορετικότητα δεν σημαίνει εξάλειψη αυτής, εξομοίωση, μηδενισμός, λογοκρισία,πολιτισμική αλλοίωση αλλά ακριβώς το αντίθετο ανάδειξη της.
Η αφαίρεση των σταυρών από τους τρούλους έστω και διαφημιστικής καμπάνιας παραπέμπει στις ενέργειες των φανατικών τζιχαντιστών που έσπαγαν τους σταυρούς και τους αφαιρούσαν από τις εκκλησίες σε Ιράκ, Συρία.
Υφέρπει μια μισαλλόδοξη πίστη εναντίον χριστιανικών συμβόλων και αν ναι ποια;
Στο βωμό του εφήμερου κέρδους, του εμπορίου,του ανταγωνισμού της αγοράς αποκαθηλώνονται σύμβολα και αξίες διαχρονικές, διαγράφονται πολιτισμικές αναφορές, βεβηλώνονται ιερά.
Ποιά είναι η αντίδραση του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, Τουρισμού, της Ορθόδοξης Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Σαντορίνη, του Συνδέσμου και ενώσεων ελλήνων καταναλωτών, της ελληνικής κοινής γνώμης;

Τι μέτρα έχουν πάρει οι αρμόδιοι φορείς, που, πότε και πως προσέφυγαν κατήγγειλαν ή ήγειραν τις νόμιμες αξιώσεις από το γερμανικό όμιλο που αυθαιρετώντας καταπατά και παραγράφει αναπαλλοτρίωτη πολιτισμική κληρονομιά, πως έχουν αντιδράσει οι κατά τόπους στο εξωτερικό αντιπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας και της Ορθόδοξης εκκλησίας και οι ελληνικές κοινότητες της διασποράς;
Aυτή η καμπάνια ουσιαστικά σηματοδοτεί το πέρασμα από την »εμπορευματοποίηση της θρησκείας » στην εμπορευματοποίηση της α-θρησκείας ή του ουδετερόθρησκου.
------------------------------

Όλα αυτά στο Βέλγιο ετσι! μονο στα LiDL το κανουν? οχι φυσικά ! αλλα τα Lidl αγοράζουν τα προϊόντα μαζί με Την συσκευασία από Έλληνες εμπόρους που κατασκευάζουν και τυποποιούν τα προϊόντα τους άρα? και όλη η Ευρώπη γίνεται μουσουλμανική με τους αριστερούς παντού! και αφαιρούν σταυρούς απο παντού, το η «γερμανική κατοχή» στην Ελλάδα συνεχίζεται, απο που προκύπτει??? η κατοχή απο κομμουνιστές δεν τους ενοχλεί? η το: Εξαφάνισαν τους Σταυρούς από τις Εκκλησίες της Σαντορίνης οι Γερμανοί του Lidl?? δεν ξέρουν οτι στην Γερμανία αριστεροί έχουν την εξουσία? και ειναι η πρώτη χωρα που στέλνουν ορδες λαθρο και γίνεται μουσουλμανική ? βλέπετε πουθενά καμιά σβάστικα στην Γερμανία? η υπήρχε περίπτωση να έβαζαν ορδές λαθρο?

Παρατηρώντας κάνεις τα σχόλια του όχλου σε αλλες ιστοσελίδες διαπιστώνει οτι ο λαος στην πλειοψηφία του ειναι εντελώς ηλίθιος και ανεγκέφαλος!η γνώση του περιορίζεται σε αυτα που του λενε τα κανάλια,και τι τους έμαθαν στα σχολειά, μια απο τα ίδια γίνεται σε ιστοσελίδες ανεγκέφαλων, λογικό θα πει κάποιος αφου τους εκαναν να πιστέψουν οτι οι κομμουνιστες θα σώσουν την χώρα! που δεν ειναι κομμουνιστες!ετσι έλεγαν τότε, τι και αν όλοι οι αριστεροί έχουν κομμουνιστικα γονίδια απο κομμουνιστες πατεράδες! οι κομμουνιστες που ειναι ένα με την μασονία(δείτε πιο κάτω γιατί) ,και απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη, και πολλοι απο αυτούς ήμι-Εβραίοι, θα σας σώσουν?

Οι ιδιοι που κράζουν σε σχόλια δεν έκαναν τίποτα για την Συριζαία που «πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια»! οι ίδιοι καταψήφισαν κομμουνιστές "άθεους" υποτίθεται ενώ έχουν θρησκεία και δόγμα την μαρξιστική! ,και ανθέλληνες γιατι πολύ άπλα οι ιδιοι δεν ανήκουν στην ελληνική φυλή καν, εις γνώσης τους έτρεχαν στο Σύνταγμα υπέρ του Σύριζα ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ, τα λέγαμε πριν το βγαλουν, ,και ακομα και σημερα διαβάζουν μετα μανίας αριστερούς κομμουνιστές και ελληνόφωνους Εβραίους ! στην πρώτη θέση ειναι όλες οι αριστερο-κομμουνιστικές ιστοσελίδες!

Και λίγη ιστορία περί "ναζι Γερμανών" για για να δουν μερικοί σκεπτόμενοι σε τι πλάνη και matrix ζει η μαζα, οι Εβραίοι προκάλεσαν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο κατα της Γερμανίας που έχασε ενα μεγάλο κομμάτι και έγινε πολώνια μεταξύ άλλων,και επέβαλλαν φόρους λιμοκτονίας για ενα πόλεμο που δεν άρχισε η Γερμανία, Αγιά ρωμαϊκή αυτοκρατορία τότε,Η Αγγλία, η Γαλλία και η Ρωσία συνωμότησαν εναντίον της Γερμανίας έβαλαν και την Αμερική στο παιχνίδι τα ίδια έκαναν και στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! κατά τα αλλα η μαζα πιστεύει οτι ο Χίτλερ άρχισε τον πόλεμο!!,μέρος απο ομιλία του Μπέντζαμιν Φρίντμαν, ενός πρώην σιωνιστή και Εβραίου υπάρχει στο ίντερνετ μερικά αποσπάσματα που εχουν μεγαλη σημασία:

Όταν οι Γερμανοί συνειδητοποίησαν, ποιος ήταν υπεύθυνος για την ήττα τους, δεν άγγιξαν ούτε μια εβραίικη τρίχα, ένα έγγραφο που γράφτηκε από τον Hugo Schoenfelt, έναν Εβραίο, που έστειλε ο Cordell Hull το 1933 στην Ευρώπη για να διερευνήσει τα λεγόμενα στρατόπεδα των πολιτικών κρατουμένων, διεπίστωσε οτι όλοι οι κρατούμενοι βρίσκονταν σε καλή κατάσταση.
Ήσαν όλοι τους καλά και τους συμπεριφέρονταν καλά. Τα στρατόπεδα ήταν γεμάτα με κομμουνιστές. Πολλοί από τους κρατουμένους ήταν Εβραίοι, διότι το 98% των κομμουνιστών στην Ευρώπη ήταν Εβραίοι. Μεταξύ των κρατουμένων ήσαν και μερικοί ιερείς, ηγέτες συνδικάτων και άλλοι με διεθνείς διασυνδέσεις.

Στη συνάντηση, που έγινε το 1933, συμμετείχαν Εβραίοι από κάθε χώρα. Και είπαν για την Γερμανία: “Διώξτε τον Χίτλερ και δώστε μας πίσω τις παλιές θέσεις που είχαμε, ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι κομμουνιστής ή οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίζετε έτσι. Εμείς, οι Εβραίοι του κόσμου, σας εκδίδουμε ένα τελεσίγραφο“. Μπορείτε να φανταστείτε τι είπαν οι Γερμανοί στους Εβραίους.

Το 1933, όταν η Γερμανία αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο, η Διάσκεψη διακόπηκε. Ο Samuel Untermyer, ο επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας της Διάσκεψης, επέστρεψε στις ΗΠΑ και εξέδωσε μια γνωμοδότηση, που μεταδόθηκε από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των ΗΠΑ, στην οποία έλεγε: “Εμείς βρισκόμαστε τώρα σε μια ιερή σύγκρουση με τη Γερμανία, και θα την πεινάσουμε ώσπου να παραδοθεί. Εμείς θα μποϊκοτάρουμε τα γερμανικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο”.Τελικά οι Εβραίοι κήρυξαν πόλεμο κατά της Γερμανίας, και αυτός ο πόλεμος ήταν τόσο αποτελεσματικός, που σε κανένα κατάστημα πλέον δεν έβρισκες ένα προϊόν με την ετικέτα “Made in Germany”. 1933 ! αλλα ο κακός ειναι ο Χίτλερ και ο ναζισμός ? και κάλος ο κομμουνισμός αριστερισμός με τους Εβραίους? κάπου άλλου αναφέρει:

Έχω ζήσει στη Γερμανία και ξέρω ότι οι Γερμανοί είχαν να επιλέξουν μεταξύ του κομμουνισμού και του χριστιανισμού. Ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο δεν υπήρχε τίποτα. Οι Γερμανοί επέλεξαν τον Χριστιανισμό . Άρχισαν να επανεξοπλίζονται. Τον Νοέμβριο του 1933 η Σοβιετική Ένωση είχε αναγνωριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες.Η Σοβιετική Ένωση έγινε πολύ ισχυρή. Οι Γερμανοί που το αντελήφθησαν αυτό αποφάσισαν να φύγουν και να ξανάρθουν, όταν θάτανε ισχυροί. Το ίδιο κάνουμε άλλωστε κι΄εμείς εδώ, φεύγουμε και εμφανιζόμαστε ξανά στο προσκήνιο όταν είμαστε δυνατοί. Και αυτη την "συμφωνία" υποτίθεται ειρήνης Στάλιν-Χίτλερ μέχρι να φτιάξει όπλα η Γερμανία οι χαμηλής αντίληψης και ηλίθιοι θεωρούν οτι ηταν σύμμαχοι για τέτοια ηλιθιότητα μιλάμε!! ποιοι πολεμούσαν κατα της Γερμανίας που ηταν και φιλέλληνες τότε,στην Ελλαδα για να ξανά πάρουν την εξουσία οι Εβραίοι με τους κομμουνιστές στην Γερμανία? μετά το 1945 μονο Εβραίοι κομμουνιστές και αριστεροι απόγονοι των Μογγόλων απο τους βιασμούς, έχουν την εξουσία εκεί! Στην Ελλάδα τι γίνεται απο τότε? εκτός αυτού παρατηρώντας τους αριστερούς κομμουνιστές μεσώ ίντερνετ (θα τους βρείτε να λένε για "ναζι" συνεχεία και φασίστες)μη ομοίους τους, διαπιστώθηκε κάτι χειρότερο!!....!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications