1 Σεπ 2017

Ο Τραμπ προσφέρει ένα εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ

Ο Τραμπ προσφέρει ένα εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ

Ένα εκατ. δολάρια από τον προσωπικό του λογαριασμό για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ, πρόσφερε ο Ντόναλντ Τραμπ, βαδίζοντας στον ίδιο μονοπάτι με άλλους πλούσιους και διάσημμους Αμερικανούς.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, μέσω της γενικής γραμματέως Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, αναμένεται να αποφασιστεί η οργάνωση μέσω της οποίας θα δοθεί το ποσό της δωρεάς.

Κατά το παρελθόν, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε κατηγορηθεί ότι δεν έκανε δωρεές σύμφωνα με τις δυνατότητές του, ωστόσο ο νέος του ρόλος επιβάλλεται να λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο, δίνοντας το παράδειγμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τουλάχιστον 38 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες, ενώ τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν την αναζήτηση θυμάτων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ο Τραμπ προσφέρει ένα εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: