Ο Βαν Νταμ εκθέτει ζωντανά στην τηλεόραση τους Rothschild και Rockefeller
Ο Βαν Νταμ εκθέτει ζωντανά στην τηλεόραση τους Rothschild και Rockefeller

Ο ηθοποιός Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είναι γνωστός στους οπαδούς των ταινιών δράσης ως ένας φοβερος πολεμιστής, τώρα φαίνεται ότι ο Βαν Νταμ εχει αναλάβει το ρόλο της αφύπνισης στην πραγματική ζωή του μιλωντας για τους τυράννους της παγκοσμιοποίησης, ο φοβερός μαχητής λοιπόν των ταινιών που πολυ αγαπησαν τα βάζει με τους πραγματικούς επικυρίαρχους.

Ενώ συμμετείχε σε μία ομάδα σε ενα μεγάλο γαλικο δίκτυο ειδήσεων παθιαστηκε όταν το θέμα στράφηκε στην Αμερικανική πολιτικη και τα αποτέλεσματα της στην παγκόσμια κοινότητα. Οι υπόλοιποι στην ομάδα εξέφρασαν την ανησυχία τους για τους συντηρητικούς υποψηφίους και για το προεδρο Τραμπ, ο Βαν Νταμ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να επιστήσει την προσοχή στις δυναστείες και τις οικογένειες των πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων που εχουν καταστρέψει και διαμορφώσει την παγκόσμια πολιτική εδώ και πολλές γενιές!

Ο Βαν Νταμ δήλωσε ότι οι οικογένειες ρόθτσαϊλντ και Ροκφέλερ έχουν χρησιμοποιήσει την δύναμή τους και τα χρήματά τους για να επηρεάσουν τις κυβερνήσεις και να παρεμβαίνουν στις δημοκρατικές διαδικασίες. Εξέφρασε Επίσης την άποψη ότι η εμβέλεια των πράξεών τους δεν περιλαμβάνει μόνο χώρες αλλά ολόκληρες ηπείρους. Ο Βαν Νταμ εξήγησε ότι από το 1827 οι Ροκφέλερ και οι κληρονόμοι τους έχουν διεισδύσει στην παγκόσμια σκηνή, όσο αφορά τη γνώμη του για τον Τραμπ ο Βαν Νταμ είπε ότι γνωρίζει ότι το κύριο ενδιαφέρον του προέδρου Τραμπ είναι μόνο ο εαυτός του.

«Τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα και η προσωπική του ανάπτυξη θα είναι πάντα η Πρώτη προτεραιότητα για τον πρόεδρο Τραμπ «ωστόσο ο Van Damme εξήγησε ότι αυτή η προκαταρκτική γνώση των κινήσεων του Τραμπ σημαίνει ότι δεν θα ήταν ικανός να έχει μυστικές παγκοσμιοποιημένες ατζέντες και ότι οι άνθρωποι Χωρίς σαφή κίνητρα έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες να πέσουν μέσα στη διαφθορά!!

Ο Van Damme υποστηρίζει την Ελεύθερη αγορά και την επιλογή ενός ηγέτη που τα κίνητρα του θα μπορούσαν να διακριθούν Σαφώς και έτσι θα μπορούσε να υπάρξει μια εικονα του πραγματικου ηγέτη με εκτεταμένη παγκόσμια γνώση και παρατήρηση!

Ενώ οι περισσότεροι αστέρες του Χόλιγουντ θα απέφευγαν να πάρουν μία δημόσια θέση και άποψη απέναντι στα παγκόσμια σχέδια και στον Πρόεδρο της Αμερικής και θα κρατούσαν μία συντηρητική στάση ο Βαν Ντάμ απέδειξε ότι κρατά τις προσωπικές του αρχές και οι πεποιθήσεις του είναι πολύ πιο σημαντικές από την επόμενη επιτυχία στην καριέρα του!

Το πρώτο βήμα για την καταπολέμηση της παγκοσμιοποιημένης ατζέντας είναι η αναγνώριση των μεγάλων παικτών και η επιρροή τους στην παγκόσμια σκηνή, ο Βαν Νταμ είναι ένας ήρωας ταινιών δράσης που στην πραγματική ζωή του ακολουθεί την πορεία ενός ήρωα της πραγματικής ζωής δίνοντας μάχη με το κακό και τη διαφθορά σε όλο τον κόσμο !

Δείτε το βίντεο που έχει και υπότιτλους αγγλικούς

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications