2 Σεπ 2017

Περισσότεροι από 70.000 Αμερικανοί υπέγραψαν αίτηση για αναγνώριση του Σόρος ως τρομοκράτη

Περισσότεροι από 70.000 Αμερικανοί υπέγραψαν αίτηση για αναγνώριση του Σόρος ως τρομοκράτη

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, 1 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti. Περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι υπέγραψαν αναφορά ζητώντας από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump να αναγνωρίσει τον Aμερικανικό δισεκατομμυριούχο George Soros ως τρομοκράτη, λέει το κείμενο της αναφοράς στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.

Για να το εξετάσει, ο Λευκός Οίκος πρέπει να συγκεντρωθούν περίπου 29.000 περισσότερες υπογραφές έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2017.

Το κείμενο της αναφοράς αναφέρει ότι «ο George Soros προσπάθησε σκόπιμα και διαρκώς να αποσταθεροποιήσει και να διαπράξει άλλες πράξεις βίας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και των πολιτών του».

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τους υπογράφοντες την αναφορά, «η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να δηλώσουν αμέσως τον George Soros και όλες τις οργανώσεις και τα μέλη τους "τρομοκράτες“ και” να αφαιρέσουν όλα τα προσωπικά και περιουσιακά τους στοιχεία και τα περιουσιακά στοιχεία σχετικά με τη δήμευση της αστικής περιουσίας.»

[ Ο George Soros είναι Αμερικανός χρηματοδότης και επενδυτής. Το έργο του εγείρει μια διφορούμενη εκτίμηση: ο δισεκατομμυριούχος συχνά αναφέρεται ως οικονομικός κερδοσκόπος. Η εταιρεία Soros Quantum σχεδόν 40 χρόνια από την εργασία της κέρδισε ρεκόρ για hedge funds ύψους 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μόνο για την κρίση των ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ, ο χρηματοδότης κέρδισε για περίπου 2 χρόνια περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Ο Soros ασχολείται ενεργά με την πολιτική: τα κεφάλαια του έχουν κατηγορηθεί επανειλημμένα για την οργάνωση αλλαγής εξουσίας σε πολλά κράτη. Ο ίδιος ο χρηματοδότης δεν αρνείται ότι τα χρήματά του βοήθησαν, συγκεκριμένα, να πραγματοποιηθεί η Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία το 2004 και το EuroMaidan το 2013.

tokoutsavaki

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Περισσότεροι από 70.000 Αμερικανοί υπέγραψαν αίτηση για αναγνώριση του Σόρος ως τρομοκράτη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: