2 Σεπ 2017

Καθηγήτρια ήταν για μια εβδομάδα νεκρή μέσα στο σπίτι της - ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγήτρια ήταν για μια εβδομάδα νεκρή μέσα στο σπίτι της - ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην αστυνομία μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα.

Πρόκειται για καθηγήτρια 54 ετών, η οποία έμενε μόνη της και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, βρισκόταν νεκρή μέσα στο σπίτι της τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Οι συγγενείς της έλειπαν από την Πάτρα και με την επιστροφή τους την αναζήτησαν . Όταν μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής .

Οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» παθολογικά αίτια.

Πηγή:patrastimes.gr/ dete.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Καθηγήτρια ήταν για μια εβδομάδα νεκρή μέσα στο σπίτι της - ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: