25 Σεπ 2017

Ότι θέλουν κάνουν: Στην Καλαμάτα ανενόχλητοι 69 Πακιστανοί με… ιστιοφόρο που είχαν κλέψει από την Ρόδο!

Ότι θέλουν κάνουν: Στην Καλαμάτα ανενόχλητοι 69 Πακιστανοί με… ιστιοφόρο που είχαν κλέψει από την Ρόδο!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Αιγαίο σχεδόν καθημερινά. Ένα από αυτά και η υπόθεση της… «άφιξης» στην Καλαμάτα 69 μουσουλμάνων κάτοικων Πακιστάν, οι οποίοι έφτασαν με ιστιοφόρο που είχαν κλέψει από την Ρόδο!

Πιο συγκεκριμένα οι 69 Πακιστανοί, ξεκίνησαν την κρουαζιέρα τους στο Αιγαίο από τις τουρκικές ακτές με δικό τους σκάφος. Δύο άτομα εκ των 69 έφτασαν στην Ρόδο έκλεψαν το ιστιοφόρο «PYRRHΑ», σημαίας Αυστρίας για να συναντήσουν τους υπολοίπους κοντά στην Αμοργό!

Εκεί αφού άλλαξαν σκάφος συνέχισαν την κρουαζιέρα τους μέχρι την Καλαμάτα, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς από τις υποτιθέμενες «Αρχές».

Τελικά «εντοπίστηκαν» από το Λ.Σ., (άγνωστο εάν τηλεφώνησαν στον αριθμό 112 για παραλαβή τους) κοντά στο Πεδίο Βολής της Σχίζας ανοικτά της Καλαμάτας στις 12:30 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για 69 άνδρες από το Πακιστάν, εκ των οποίων κάποιο δηλώνουν ανήλικοι, βάσει πάγιας τακτικής.

Αναμένεται, οι μετανάστες να μεταφερθούν στο χώρο πίσω από το νέο δημαρχείο Καλαμάτας για «προσωρινή φιλοξενία» (sic) και περίθαλψη. Όσοι κριθεί ότι έχουν ανάγκη μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου θα νοσηλευθούν χωρίς καμία επιβάρυνση. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην… ενδοχώρα (Αττική) όπου και αφεθούν ελεύθεροι, με ταυτόχρονη απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ότι θέλουν κάνουν: Στην Καλαμάτα ανενόχλητοι 69 Πακιστανοί με… ιστιοφόρο που είχαν κλέψει από την Ρόδο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications