28 Σεπ 2017

Μόνο ο Τραμπ λέει την αλήθεια: Όπου επικράτησε ο κομμουνισμός ακολούθησε η δυστυχία

Μόνο ο Τραμπ λέει την αλήθεια: Όπου επικράτησε ο κομμουνισμός ακολούθησε η δυστυχία

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε την Τρίτη την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει κυρώσεις στο "σοσιαλιστικό καταπιεστικό καθεστώς" της Βενεζουέλας, μιας χώρας αντιμέτωπης με σοβαρή πολιτική και οικονομική κρίση, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι στον Λευκό Οίκο.

"Ελπίζουμε ότι οι φίλοι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μιμηθούν σύντομα τις ΗΠΑ, τον Καναδά και πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και θα επιβάλουν κυρώσεις στο καθεστώς του (σ.σ. προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς) Μαδούρο. Οι πολίτες (της Βενεζουέλας) υπομένουν έναν πελώριο λιμό (...) και πολιτικές ταραχές", είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μέχρι σήμερα, μόνο οι ΗΠΑ και ο Καναδάς έχουν επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στο Καράκας και σε αξιωματούχους της κυβέρνησης της Βενεζουέλας.

"Η Ισπανία και οι ΗΠΑ ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η ειρήνη και η δημοκρατία (στη Βενεζουέλα) και ότι θα αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι", συνέχισε ο ρεπουμπλικάνος. "Όπου επικράτησε ο σοσιαλισμός, ακολούθησε η δυστυχία", υπογράμμισε ο Τραμπ και έκρινε ότι ο λαός της Βενεζουέλας αξίζει "ένα μέλλον με ελευθερία".

Από την πλευρά του ο Ραχόι διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του επιθυμεί να επιβληθούν κυρώσεις της ΕΕ στο Καράκας. "Βρισκόμαστε στη διαδικασία προώθησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση μιας πρότασης με σκοπό να επιβληθούν κυρώσεις στη Βενεζουέλα" η οποία "αυτή τη στιγμή δεν είναι μια δημοκρατική χώρα", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας.

Ο Ραχόι πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους με τον Τραμπ οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την "παρέκκλιση" της Βενεζουέλας η οποία ρέπει "στον ολοκληρωτισμό" και την "χρεοκοπία" της, που αποτελεί "συνέπεια" του δρόμου έχει πάρει, όπως τόνισε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μόνο ο Τραμπ λέει την αλήθεια: Όπου επικράτησε ο κομμουνισμός ακολούθησε η δυστυχία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications