Συνέντευξη του Marshall Klarfeld. Οι Ανουννάκι, η συμβίωση με τους εξωγήινους και η «αληθινή» ιστορία του βιβλικού κατακλυσμού.
Συνέντευξη του Marshall Klarfeld. Οι Ανουννάκι, η συμβίωση με τους εξωγήινους και η «αληθινή» ιστορία του βιβλικού κατακλυσμού.

Ο Marshall Klarfeld αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Caltech το 1951 με καθηγητές τους νομπελίστες Richard Feynman και τον Linus Pauling. Γοητευμένος από αυτό που θεωρείται προηγμένη επιστημονική γνώση, όσον αφορά την ιστορία της Βίβλου και της δημιουργίας, ο Klarfeld επιχείρησε να διαλευκάνει τα μυστήρια που περιβάλλουν την πρώιμη ιστορία της ανθρωπότητας.

Οι ανακαλύψεις του τον ώθησαν να γράψει τέσσερα βιβλία στα οποία παρουσιάζει αδιάσειστες αποδείξεις ότι οι εξωγήινοι, οι Ανουννάκι, αποίκησαν την Γη πριν από 450.000 χρόνια περίπου, χρησιμοποιώντας Γενετική Μηχανική για να προωθήσουν την ανθρώπινη εξέλιξη, αναφέρεται σε μια εποχή που ο άνθρωπος συμβίωσε με τους εξωγήινους , ενώ αποκαλύπτει την «πρωτότυπη αληθινή» ιστορία του βιβλικού κατακλυσμού. Παρουσιάζει επίσης πολλές κατασκευαστικές ανωμαλίες σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, και αποδεικνύει γιατί οι τοπικοί πληθυσμοί δεν είχαν χτίσει αυτές τις κατασκευές. Ο Klarfeld έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο ραδιόφωνο, συμπεριλαμβανομένων έντεκα εμφανίσεων στο “Coast to Coast AM”, και με εμφάνιση ακόμη στην δημοφιλή σειρά του History Channel, Ancient Aliens.

Νίκος Αποστολόπουλος: Ο Zecharia Sitchin στο βιβλίο του “Genesis Revisited” είχε υποβάλει μια ερώτηση και θα ήθελα την άποψη σας. Όπως είχε γράψει: «Είναι πιθανόν η ανθρωπότητα να ξεπέρασε τα Σκοτεινά Χρόνια και τον Μεσαίωνα, να έφτασε στην Αναγέννηση, να βίωσε την Βιομηχανική Επανάσταση, να μπήκε στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας, της Γενετικής Μηχανικής και του Διαστημικού Ταξιδιού, απλά και μόνο για να προφτάσει την Αρχαία Γνώση;»

Marshall Klarfeld: Με τον Zecharia είχαμε μια γνωριμία 10 χρόνων. Ήταν ο 3ος μεγάλος δάσκαλος μου. Συζητήσαμε για τα γεγονότα γύρω από την εξέλιξη του Homo Sapiens στον πολιτισμό. Μου υπέδειξε ότι οι άνθρωποι δεν θα είχαν καταφέρει ποτέ να επιτεύξουν πολιτισμό δίχως τη μεταφορά τεχνικών γνώσεων απο ένα προηγμένο πολιτισμό.

Εδειξε τους Σουμέριους ως το πρώτο παράδειγμα του ανθρώπου όπου δόθηκαν οι 100 "πρωτιές" που απαιτούνται για τη δημιουργία προηγμένου πολιτισμού. Οι Σουμέριοι έγραψαν ότι «όλα όσα έχουμε μας δόθηκαν από τους Anunnaki.» Δηλαδή. Οι άνθρωποι δεν εξελίσσονται φυσιολογικά μέσα από προχωρημένες γνώσεις, πολλοί άνθρωποι της λίθινης εποχής έχουν επιβιώσει ακόμα και σήμερα.

Οι κύκλοι των Σκοτεινών Αιώνων, Μεσαίωνα κλπ. είναι παραδείγματα των ανθρώπων που έμειναν μόνοι τους και υποχώρησαν. Πιστεύω ότι οι περίοδοι της επιταγχυμένης γνώσης ήταν το σημάδι της μεταφοράς τεχνολογίας από τους Anunnaki. Υποψιάζομαι ότι στο καθεστώς των Ναζί δόθηκαν προηγμένα όπλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο 7ο τεύχος του δωρεάν διαδικτυακού περιοδικού Ε.Τ.από το παρακάτω σύνδεσμο σε full screen:

erenzw

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications