Ξεσπά η μητέρα της 18χρονης που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα: «Σου ξημέρωσε μαύρη μέρα» της έγραφε σε μήνυμα
Ξεσπά η μητέρα της 18χρονης που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα: «Σου ξημέρωσε μαύρη μέρα» της έγραφε σε μήνυμα

«Τον πείραζε που το παιδί μας είχε φίλο Αλβανό». Συμπληρωματικά στοιχεία σε βάρος του πρώην συζύγου της έδωσε στην ανακρίτρια η μητέρα της κοπέλας, την οποία κακοποίησε και έκαψε ζωντανή ο ίδιος της ο πατέρας.

«Θέλω Δικαιοσύνη για το παιδί μου, όσες φορές και να χρειαστεί θα είμαι εδώ. Θέλω δικαιοσύνη. Για το παιδί μου!» δήλωσε η ίδια. Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το σύζυγό της, δείχνουν σύμφωνα με την πολιτική αγωγή ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

«Τον πείραζε που το παιδί μας είχε φίλο Αλβανό»
Τα πράγματα άρχισαν κάπως να αλλάζουν, όταν η 18χρονη έκανε δεσμό. Τότε και συγκεκριμένα σε ένα ταξίδι στο σπίτι της γιαγιάς, (μητέρας του 55χρονου), όταν ανακάλυψε ο φερόμενος δράστης πως ο φίλος της κόρης του είναι Αλβανικής καταγωγής άλλαξαν τα πάντα.

Στο επίμαχο μήνυμα ο κατηγορούμενος φέρεται να ξεκινά με τη φράση «σου ξημέρωσε μαύρη μέρα και ζωή γλυκιά μου» και συνεχίζει:«Όταν διαβάζεις αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι είμαστε πλέον ν…. Τουλάχιστον θα έρθεις στην κηδεία μας. Τώρα κάτι είναι και αυτό. Έδωσες πολύ πόνο και σου επιστρέφεται τώρα… Καλή αντάμωση… γλυκιά μου…»

Η μητέρα επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο ζητώντας εξηγήσεις:«Με ρώτησε "υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω κακό σε οποιοδήποτε από τα δυο μας παιδιά;”. Αρνήθηκε ότι έστειλε το μήνυμα».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η νεαρή κοπέλα υπέστη φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του 55χρονου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Την μοιραία ημέρα, από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου (όπου διέμενε η 18χρονη με τον πατέρα της καθώς η μητέρα είχε πάρει το άλλο παιδί –έναν 13χρονο- και είχε φύγει από το σπίτι διαμένοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα), άρχισαν για ακόμα μια φορά να ακούγονται δυνατές φωνές και έντονη λογομαχία.

Ξαφνικά το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας κυριευμένοι από πανικό ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

Όπως αποκάλυψε στο Star και στον Βάιο Σύρρο ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, η 18χρονη είχε κακοποιηθεί άγρια από τον πατέρα της. Συγκεκριμένα, το κορίτσι έφερε ίχνη στραγγαλισμού και παρουσίαζε απόφραξη των αναπνευστικών οδών, καθώς ο πατέρας της, της είχε φράξει το στόμα και την μύτη προκειμένου να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο.

Παράλληλα, στο σώμα της 18χρονης υπήρχαν και μαχαιριές στο λαιμό, στο στέρνο και στο μάγουλο, ενώ εντοπίστηκαν αμυχές στο χέρι της, που προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να αμυνθεί.

eglimatikotita

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications