Μια νέα πιθανή εξήγηση για την εξαφάνιση της πτήσης  MH370  που εξαφανίστηκε χωρίς  κανένα ίχνος
Μια νέα πιθανή εξήγηση για την εξαφάνιση της πτήσης  MH370  που εξαφανίστηκε χωρίς  κανένα ίχνος

Η πτήση της Malaysia Airlines MH360 εξαφανίστηκε από προσώπου γης στις 8 Μαρτίου του 2014 χωρίς κανένα ίχνος ούτε απόδειξη της πτώσης του στον Ινδικό Ωκεανό, για να επιβεβαιώσει το θάνατο περίπου 250 ατόμων.

Εκείνη την εποχή οι σχέσεις μεταξύ οι Ηνωμένων Πολιτειών και της Ταϊλάνδης δεν ηταν οι καλύτερες, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Nigel Cawthorne το μυστήριο της πτήσης MH370 ειναι οτι καταρρίφθηκε απο την Αμερική με μυστικό όπλο(!).

Αυτό που ο συγγραφέας δεν αναφέρει είναι ότι οι ΗΠΑ έκαναν δοκιμή ενός νέου όπλου συμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,που ανοίγει πύλες στο χωροχρόνο, σε όσους ακούγονται τρελά αυτα να του θυμίσουμε, οτι οι Γερμανοί που ηταν πρωτοπόροι σε όλα, έκανα τέτοια πείραμα ηδη απο την εποχή του 30. Ο πιλότος έκανε επείγουσα κλήση γιατι είδε ένα είδος πύλης που άνοιξε στον ουρανό «Aurora Borealis», οπως το Σέλας φωτεινό ουράνιο φαινόμενο) ώσπου "κατάπιε" το αεροπλάνο στο κενό.

Στη Φυσική, μια σκουληκότρυπα είναι μια υποθετική τοπολογική ιδιότητα του χωρόχρονου που σχηματίζει μία σήραγγα που συνδέει δύο απομακρυσμένα σημεία του. Θα μπορούσε να αποτελεί ένα «κόψιμο δρόμου» διαμέσου του χωρόχρονου, ονομάζονται και ως «Aurora Borealis». Για μια απλή οπτική εξήγηση της σκουληκότρυπας, σκεφτείτε τον χωρόχρονο να απεικονίζεται σαν μία διδιάστατη επιφάνεια. Αν αυτή η επιφάνεια καμπυλωθεί διαμέσου μιας τρίτης διάστασης, μας δίνει μια εικόνα της σκουληκότρυπας σαν μια «γέφυρα» που ενώνει δύο σημεία του χωρόχρονου.

Η πτήση MH360 περιπλανιόταν προσπαθώντας να βγει από αυτό το τούνελ του χρόνου που οδηγούσε αναπόφευκτα σε βέβαιο θάνατο, εντωμεταξύ ο χρόνος στον γήινο χρόνο περνούσε, ένα σκάφος φάντασμα με 250 επιβάτες, αυτο ίσως εξηγεί και τις κλήσεις/μηνύματα που είχαν κάποιοι συγγενείς απο τα κινητά των αγνοούμενων, ενώ κανονικά το αεροπλάνο έπρεπε να είχε μείνει απο καύσιμα .

Τελικά μετά από τέσσερις μήνες ερευνάς χωρίς αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι την σύγκρουση που ύπαρχε μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρπαξαν την ευκαιρία να ξανά δοκιμάσουν την λειτουργικότητα των «σκουληκότρυπων» . Ουκρανικά στρατιωτικά αεροσκάφη είδαν ένα άγνωστο σκάφος που είχε κατασκευαστεί στην περιοχή 51, να ακολουθεί μια πτήση ξανα της Malaysia Airlines που διέσχιζε την ουκρανική εμπόλεμη ζώνη.

Ο πιλότος της πτήσης MH17 της Μαλαισίας ανέφερε ότι είδε μια μικρή αναταραχή, όταν άνοιξε μπροστά μια ομίχλη «Aurora Borealis»!, σε δευτερόλεπτα, μην ξέροντας από πού προήλθε, το MH360 συνετρίβη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ένα νέο αεροπορικό ατύχημα της ίδιας εταιρείας που προκαλεί αυτή τη φορά, 298 θανάτους.

Το όπλο των Ηνωμένων Πολιτειών δεν λειτούργησε καλά στο δεύτερο αεροσκάφος, δύο ατυχήματα της ίδιας εταιρίας, και μερικές εκατοντάδες θάνατοι στα ρωσικά σύνορα με την Ουκρανία. Το αν ευσταθεί αυτη η ιστορία κάνεις δεν γνωρίζει! οπως και τι έγινε ένα ολόκληρο αεροπλάνο που δεν έπεσε πουθενά σε αντίθεση με την πτήση MH17!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications