23 Σεπ 2017

Ήπειρος: 7,20 ευρώ για 70 χιλιόμετρα Εγνατίας. Ούτε στο Κατάρ να ζούσαμε!

Ήπειρος: 7,20 ευρώ για 70 χιλιόμετρα Εγνατίας. Ούτε στο Κατάρ να ζούσαμε!

Η Περιφέρεια έχει καταθέσει προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα για προσωρινή απόφαση, με βασικό επιχείρημα την απουσία παράλληλου δικτύου

Εν αναμονή της απόφασης επί των ασφαλιστικών μέτρων για την μη λειτουργία των διοδίων στο Δροσοχώρι τελεί η Περιφέρεια Ηπείρου. Ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης ενημέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, το Περιφερειακό Συμβούλιο για τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει με σκοπό να μην λειτουργήσουν τα διόδια τα οποία θα επιβαρύνουν σημαντικά το κόστος της μετακίνησης.

Από την Τύρια μέχρι το Μαλακάσι, για μία απόσταση δηλαδή 71 χιλιομέτρων οι οδηγοί θα καλούνται να πληρώσουν 7.20 ευρώ. 2,40 και 2,40 και 2,40 είναι πάρα πολλά, όταν μάλιστα υπήρχε δέσμευση για εξορθολογισμό των τιμών, εάν λειτουργούν τα διόδια στο Δροσοχώρι.

Η Περιφέρεια έχει καταθέσει προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα για προσωρινή απόφαση, με βασικό επιχείρημα την απουσία παράλληλου δικτύου. Όπως είπε ο Περιφερειάρχης από την απόφαση του ΣτΕ θα εξαρτηθούν οι επόμενες ενέργειες καθώς αν κερδηθεί η Περιφέρεια θα προσφύγει και για τα διόδια Τύριας και για τα διόδια στο Μαλακάσι.

Ακριβό όμως καθίσταται πλέον και το κόστος μετακίνησης για την Άρτα, καθώς ανέρχεται σχεδόν στα τέσσερα ευρώ με την λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Τέροβο και του πλευρικού στην έξοδο Άρτας.

Πηγή Epiruspost.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ήπειρος: 7,20 ευρώ για 70 χιλιόμετρα Εγνατίας. Ούτε στο Κατάρ να ζούσαμε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications