Αριστεροί στην Γερμανία : Αληθινοί ναζιστές το κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία»!!!
Αριστεροί στην Γερμανία : Αληθινοί ναζιστές το κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία»!!!

Μια είδηση που έρχεται σε αντίθεση σε αυτα που τους εχουν μάθει τόσα χρονιά περί ναζι που "επιβάλουν μετρά" ενώ ειναι αριστερού ιδιοι με αυτούς στο ελλαδιστάν

O υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ εξίσωσε το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) με τους ναζί τι πρωτότυπο .

Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπο t-online.de, ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας επισήμανε ότι πολλοί Γερμανοί ψηφοφόροι σκέφτονται να ψηφίσουν το αντιμεταναστευτικό κόμμα στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου διότι αισθάνονται ότι οι ανησυχίες τους με επίκεντρο τη μετανάστευση, την ασφάλεια και την απασχόληση δεν εισακούγονται.

«Εάν σταθούμε άτυχοι, τότε αυτοί οι άνθρωποι θα στείλουν ένα μήνυμα δυσαρέσκειας με τρομαχτικές επιπτώσεις. Τότε θα έχουμε αληθινούς ναζιστές στο γερμανικό κοινοβούλιο για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου» σημείωσε ο Γερμανός πολιτικός, στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών.

Το AfD αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού. Είχε προηγηθεί άρθρο της εφημερίδας Welt am Sonntag σχετικά με ένα ρατσιστικό email που φέρεται να συνέταξε η Άλις Βάιντελ, υποψήφια της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, προς έναν συνεργάτη επιχείρησης της Φρανκφούρτης το 2013.

Η γερμανική κυβέρνηση καταστρέφει την κοινωνία καθώς επιτρέπει να κατακλύζεται από «πολιτισμικά ξένους ανθρώπους όπως Άραβες, Σίντι και Ρομά», αναφέρεται στο μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με την εφημερίδα!! η αλήθεια ειναι ρατσισμός για αριστεροκομμουνιστες! λοιπόν το 1930 το 80% των κομμουνιστών ηταν Εβραίοι δεύτερης Γενιάς σε όλη την Ευρώπη διάσπαρτοι ! οπως στην Ελλάδα που κατάσφαζαν και εκαναν το παιδομάζωμα, ο Βελουχιώτης ηταν Εβραίος! πολλοι αριστεροί ειναι απόγονοι απο κομμουνιστές άρα?

Και εδώ αρχίζουν τα γνωστά, να αποδείξουν οτι δεν ειναι ελέφαντες

Ο εκπρόσωπος τύπου της Βάιντελ, Κρίστιαν Λούετ, με μήνυμά του στο Twitter απέρριψε το δημοσίευμα χαρακτηρίζοντάς το ψευδή είδηση («fake news») που στοχεύει στο να κρατήσει το κόμμα του εκτός του κοινοβουλίου. Ο ίδιος τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα Tagesspiegel ότι η Βάιντελ τον διαβεβαίωσε ότι δεν έστειλε εκείνη το email.

Και άλλα κόμματα έσπευσαν να καταδικάσουν το AfD, το οποίο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αναμένεται να εισέλθει στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο για πρώτη φορά. Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, επικεφαλής του CSU, αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Άγγελας Μέρκελ, απέρριψε το email που διέρρευσε ως μια «πρόκληση» του AfD με στόχο τη δημοσιότητα, η οποία είναι καλύτερο να αγνοηθεί.

Από την πλευρά του ο Κρίστιαν Λίντνερ, ηγέτης του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών, περιέγραψε το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία ως ένα αυταρχικό κόμμα. Την ίδια ώρα, Γερμανοί εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα με επίκεντρο τις δηλώσεις ενός άλλου στελέχους του AfD, του Αλεξάντερ Γκάουλαντ, που είπε ότι την υπουργό Ενσωμάτωσης της Γερμανίας, Αϊντάν Εζεγκούζ, θα πρέπει να την «πετάξουν» πίσω στην Τουρκία, χώρα προέλευσης των γονιών της.

Αυτά γίνονται στην "ναζιστική Γερμανία" που επιβάλει μετρά με την "Νάζι Μερκελ"!συμφωνα με τα παραμυθία που λένε τόσα χρονιά!.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications