17 Σεπ 2017

Πρώην αξιωματικός αποκαλύπτει: Γνωρίζαμε πώς να «καλούμε» UFO

Πρώην αξιωματικός αποκαλύπτει: Γνωρίζαμε πώς να «καλούμε» UFO

Μπορεί η γήινη ή η εξωγήινη προέλευση των Α.Τ.Ι.Α.(Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) να μην προσδιορίστηκε ποτέ (ή τουλάχιστον έτσι να νομίζουμε), όμως κάποιοι απόστρατοι αξιωματικοί της πρώην Σοβιετικής Ενωσης υποστηρίζουν ότι οι Σοβιετικοί γνώριζαν πώς να τα «καλούν».

«Η Σοβιετική Ενωση φαίνεται πως είχε πάρει τα Α.Τ.Ι.Α. στα σοβαρά», αναφέρει δημοσίευμα του Russia Beyond the Headlines: η KGB και το υπουργείο Αμύνης είχαν αναθέσει σε ολόκληρες μονάδες τη συλλογή και ανάλυση παραφυσικών δραστηριοτήτων. Ειδικοί του στρατού, μάλιστα, υποστηρίζουν πως γνωρίζουν όχι μόνο πώς να «καλέσουν» Α.Τ.Ι.Α., αλλά και πώς να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Πηγή της είδησης είναι ο απόστρατος στρατηγός, πρώην αξιωματικός της KGB επί Σοβιετικής εποχής και ερευνητής Βασίλι Γιερεμένκο, ο οποίος αποκάλυψε πως, ενόσω εκτελούσε χρέη ελεγκτή της πολεμικής αεροπορίας και της βιομηχανίας αεροσκαφών, είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη της καταγραφής όλων των αναφορών για Α.Τ.Ι.Α..

Σύμφωνα με μαρτυρία του, κατά τη δεκαετία του '70 είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός φαινομένων παραφυσικής δραστηριότητας (εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α.), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την επίδοση σαφών εντολών σχετικά με το πώς θα έπρεπε να συμπεριφερθούν τα τμήματα που ήταν επιφορτισμένα με τη διαχείριση των πυραυλικών συστημάτων. Οι εντολές ήταν να μην αντιδράσουν κατά κανένα τρόπο, ο οποίος θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια επίθεση από την πλευρά των «επισκεπτών».

Μάλιστα, ο Γιερεμένκο ανέφερε ότι πειράματα με στόχο την προσέλκυση Α.Τ.Ι.Α. είχαν λάβει χώρα στη στρατιωτική περιοχή Astrakhan κατά τη δεκαετία του '80, καθώς και ότι τότε ήταν που συνειδητοποίησαν οι Σοβιετικοί ότι οι εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. παρατηρούνταν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα κοντά σε στρατιωτικές βάσεις.

«Θα μπορούσαμε να πούμε πως, κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, μάθαμε πώς να καλούμε Α.Τ.Ι.Α.», δήλωσε ο Γιερεμένκο, τα περισσότερα εκ των οποίων εμφανίζονταν με μορφή φωτεινών σφαιρών.

Ο στρατός, μαζί με τους επιστήμονες που έλαβαν μέρος στο πείραμα, κατέληξαν σε τρία κύρια συμπεράσματα: πρώτον, ότι αυτά μπορεί να είναι φυσικά φαινόμενα που η μοντέρνα επιστήμη αδυνατεί να εξηγήσει, δεύτερον, ότι μπορεί να είναι αμερικανικά ή ιαπωνικά αναγνωριστικά αεροσκάφη και, τέλος, ότι ίσως να είναι εξωγήινα αντικείμενα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πρώην αξιωματικός αποκαλύπτει: Γνωρίζαμε πώς να «καλούμε» UFO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: