Τραγωδία σε νοσοκομείο της Σεβίλλης - Ασανσέρ έκοψε στη μέση γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει
Τραγωδία σε νοσοκομείο της Σεβίλλης - Ασανσέρ έκοψε στη μέση γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 26χρονη γυναίκα σε μαιευτήριο της Σεβίλλης λίγο αφότου έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Σύμφωνα με την El Correro, η 26χρονη Rocio Cortes Nunez έχασε τη ζωή της την ώρα που μεταφερόταν από το χειρουργείο στο δωμάτιό της, όταν το ασανσέρ σταμάτησε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου και άρχισε να κινείται πριν το φορείο καταφέρει να μπει ολόκληρο μέσα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το νεογέννητο μωρό που βρισκόταν στο φορείο μαζί με την άτυχη μητέρα του δεν τραυματίστηκε.

Δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έσπευσαν στο νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν δύο ώρες για να προσεγγίσουν την άτυχη γυναίκα. Η 26χρονη ήταν μητέρα άλλων δύο κοριτσιών, τριών και τεσσάρων ετών αντίστοιχα.

Πηγή: Mirror

Θυμίζει την ταινία I Origins (2014) αυτη η ταινία δεν ειναι σαν τις άλλες(προπαγάνδας και γελοίες!), μιλάει για πράγματα που ελάχιστοι ξέρουν,και άλλοι δεν μπορούν καν να διανοηθούν!αλλα αυτα τα ήξεραν απο την αρχαιότητα και έχουν αποκρύψει απο τις μάζες! συστήνεται στους φίλους της σελίδα μας να την δουν!εξηγεί πολλά στους σκεπτόμενους που γνωρίζουν κάποια πράγματα!και δείχνει οτι κάποιοι ξέρουν και δρουν ανάλογα(Οβριοί)!οι μη σκεπτόμενοι και οι χαμηλής νοημοσύνης δεν θα καταλάβουν τίποτα οσες φόρες και να την δουν άφου δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα πολλοι απο αυτούς...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications