21 Αυγ 2017

Αποκαλύψεις για την προεκλογική εκστρατεία του 2016 που καίνε τον ιδρυτή του Facebook

Αποκαλύψεις για την προεκλογική εκστρατεία του 2016 που καίνε τον ιδρυτή του Facebook

Πως ένα από τα δημοφιλέστερα social media κατέληξε στο να πολεμάει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον ρόλο των social media στην προεκλογική εκστρατεία του 2016, πολύ πριν ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα το Facebook έκλεισε μια εσωτερική αίθουσα συζήτησης που εξελίχθηκε σε φόρουμ για ανώνυμους υπαλλήλους του Facebook , που ήθελαν να συζητήσουν την υποστήριξή τους στον Πρόεδρο Donald Trump.

Το Business Insider αναφέρει ότι το Facebook έκλεισε μια ανώνυμη ηλεκτρονική ομάδα συζήτησης με τίτλο "Facebook Anon" που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2015 και προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί από τους υπαλλήλους για να εκφράσει ανώνυμα τις ανησυχίες και τις απόψεις τους σχετικά με την εταιρεία Facebook.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016, αυτή η ανώνυμη ομάδα φέρεται να έγινε κόμβος για πολιτική συζήτηση και σχόλια, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανησυχούσαν για τη διαχείριση του Facebook. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016, ο ανώνυμος όμιλος έκλεισε, με εμπλοκή μάλιστα του ίδιου του ιδρυτή της εταιρείας, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

"Trump Supporters Welcome", ήταν ένα από τα συνθήματα της ανώνυμης ομάδας του Facebook Anon, γεγονός το οποίο έδωσε απευθείας πολιτική χροιά στην ολοένα και αυξανόμενη διαδικτυακή ομάδα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και έπρεπε να...διαγραφεί, σύμφωνα με την διαχειριστική ομάδα του Facebook.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αποκαλύψεις για την προεκλογική εκστρατεία του 2016 που καίνε τον ιδρυτή του Facebook
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: