31 Αυγ 2017

Χτύπημα απίστευτης βαρβαρότητας μεταξύ οπαδών (δίποδων ζώων )VIDEO

Χτύπημα απίστευτης βαρβαρότητας μεταξύ οπαδών της Κόστα Ρίκα VIDEO

Στο Καρτάγιο της Κόστα Ρίκα οπαδοί δύο ομάδων μάχονται στο δρόμο έξω από το γήπεδο. Οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα σφοδρές και όποιοι απομονώνονται δέρνονται xανηλεώς.

Όταν εν μέσω των συμπλοκών κάποιος παραπατάει, πέφτει κάτω και τον πιάνουν τέσσερις αντίπαλοι και τον κλωτσούν με μανία στο κεφάλι. Ενώ όμως είναι πεσμένος, ένας τους διώχνει και πετάει με δύναμη μία κοτρόνα στο πρόσωπο του πεσμένου με ξεκάθαρη διάθεση να σκοτώσει.

Ο χτυπημένος σηκώνεται, παραπατάει και τελικά σωριάζεται αναίσθητος για να φύγει από το σημείο υποβασταζόμενος από συνοπαδό του.Όπως μετέδωσε η Mirror η αστυνομία δεν επενέβη ώστε να αποτρέψει τη συγκεκριμένη και άλλες ενέργειες, αλλά πλέον αναζητά τον οπαδό της Heridanio που πέταξε την πέτρα στο κεφάλι του αντιπάλου του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο άνδρας που πέταξε την πέτρα είναι γνωστός στις δυνάμεις ασφαλείας ως «Γκονζάλεθ» και έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανθρωποκτονία, αλλά κατάφερε να γλιτώσει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χτύπημα απίστευτης βαρβαρότητας μεταξύ οπαδών (δίποδων ζώων )VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: