31 Αυγ 2017

Ακόμα θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια!

Ακόμα θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια

Μία από τις πολλές προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης, τις οποίες δεν τήρησε, ήταν η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ! Η πλειοψηφία των ηλίθιων και αριστερών απόγονων κομμουνιστών ψηφοφόρων πιστεύοντας τότε την εν λόγω εξαγγελία αλλά γενικά όλες τις δεσμεύσεις της Αριστεράς έφερε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξεραν οτι κομμουνιστές και αλήθεια δεν πάνε πότε μαζί?.

Σήμερα ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε την υπόσχεση που είχε δώσει ο Πρωθυπουργός για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ «περσινά ξινά σταφύλια».

Με άλλα λόγια ψέγει όσους θυμίζουν στην κυβέρνηση τις προεκλογικές δεσμεύσεις και μάλιστα ζητά από τον κόσμο να σταματήσει να τις επικαλείται καθώς, συμπληρώνουμε εμείς, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του Σκάι ο κ. Αλεξιάδης δήλωσε: «Ακόμα θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια».

Ακούστε το ηχητικό και τα σχόλια δικά σας!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ακόμα θα μιλάμε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: