Σύγχρονη εἰδωλολατρία!!! το άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής!
Σύγχρονη εἰδωλολατρία!!! το άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής!

Tο λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής φυλάσσεται sτην ιερά μονή της Σιμωνόπετρας - Την εποχή που πρωτοπροσκύνησα το αδιάφθορο χέρι, αυτό παρουσιαζόταν γυμνό πάνω σε ένα κόκκινο βελούδο, όχι δηλαδή μέσα σε μια θήκη, όπως αφήνει να εννοηθεί η παρακάτω φωτογραφία.

Απόγευμα στο αρχονταρίκι της μονής Σιμωνόπετρας, ο αρχοντάρης διηγείται περί του αγίου λειψάνου σε ομάδα προσκυνητών. – Το χέρι είναι άφθαρτο, με όλο του το δέρμα και τους τένοντες. Διατηρείται σε φυσική θερμοκρασία ζωντανού σώματος και… ευωδιάζει. Μάλιστα εξαιτίας των θαυμάτων της, η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή θεωρείται και δεύτερος κτήτορας της Σιμωνόπετρας.

– Λένε, πάτερ, πως όσοι το ασπάζονται διαπιστώνουν ότι είναι θερμό.– Ναι, είναι αλήθεια. Όσοι το ασπάζονται με ευλάβεια και πίστη διαπιστώνουν τη φυσική θερμότητα ζωντανού σώματος. Χαμογελούμε λίγο αμήχανοι. «Και τι γίνεται, πάτερ, αν το ασπαστείς και δεν είναι θερμό», ρωτά κάποιος.

– Να σας πω… Κάποιος προσκυνητής το ασπάστηκε, αλλά δεν το ένοιωσε θερμό, ενώ όλοι οι φίλοι του το ένοιωθαν θερμό. Τότε αυτός έπεσε σε κατάθλιψη, ήταν σκεφτικός όλη την ώρα και τελικά μάς το αποκάλυψε και ζήτησε τη βοήθειά μας. Ο γέροντας τού συνέστησε να εξομολογηθεί, να προσευχηθεί στην Αγία Μαρία τη Μαγδαληνή και να ξαναπροσκυνήσει το ιερό της λείψανο την άλλη μέρα. Πράγμα που έγινε. Την άλλη μέρα, ο προσκυνητής, αφού εξομολογήθηκε, ασπάστηκε το χέρι της και ένοιωσε μεγάλη θερμότητα και ευωδία να εξέρχεται του λειψάνου. Ευχαριστούσε δε μετά δακρύων. Μετά δακρύων!

– Ποια λέτε να ήταν η αιτία, πάτερ;
– Τι να σας πω! Η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή απωθείται από τις σαρκικές αμαρτίες. Σαρκικοί άνθρωποι με πορνείες, μοιχείες και τα τέτοια, αναδίδουν πνευματική δυσωδία που η Αγία την αποστρέφεται. Ίσως ήθελε να δείξει τη δυσαρέσκειά της και την αποστροφή της.

«Πω, πω, πάτερ, να σ’ αποστρέφεται ακόμα και το λείψανο για τις σαρκικές σου αμαρτίες!» λέει κάποιος.
– Αύριο που θα προσκυνήσετε μετά τη θεία λειτουργία, παρατηρήστε μία μικρή πληγή στην πάνω πλευρά του χεριού. Σα να λείπει ένα μικρό κομμάτι. Οι Ρώσοι μοναχοί στις αρχές του εικοστού αιώνα, που είχε πολλούς τότε το Άγιον Όρος, το είχαν σε μεγάλη ευλάβεια. Κάποιοι από αυτούς, όπως το ασπάζονταν, το δάγκαναν κρυφά και έκοβαν ένα μικρό κομματάκι, μια ακίδα, για ευλογία. Το έκρυβαν στο στόμα τους. Μέχρι να τους πάρουν είδηση οι μοναχοί τότε της μονής, είχε γίνει μια μικρή πληγή, όπως αναφέρει το tonwtiko.

Την άλλη μέρα το πρωί τα ιερά λείψανα της μονής εκτίθενται προς προσκύνηση.
Ο φίλος μου που συνταξιδεύουμε είναι πρώτος. Το ασπάζεται και τινάζεται. Έρχομαι δεύτερος. Προσκυνώ. Ο φίλος μου με κοιτάζει με μεγάλα εκστατικά λαμπερά μάτια.
«Πω, πω, τι κάψιμο ήταν αυτό! Μ’ έκαψε τα χείλη! Τό’ νοιωσες; Καίει τα χείλη! Τό’ νοιωσες;» μου λέει με έξαψη.www.crashonline.gr

Ακολουθεί "Θεία Λειτουργία",αφήστε το pc κινητό σας(του σατανά ειναι αυτά) και "Προσευχηθείτε με υπομονή", Αμήν!όσοι δεν το δουν ειναι αντίχριστοι!...

Post A Comment:

3 comments

Θα σοβαρευτήτε επιτέλους; Αν υπήρχε άφθαρτο χέρι της συγκεκριμένης κυρίας, θα είχ ακολουθήσει τον " Αναστάντα" Κύριο, για τις ανάγκες της επίγειας ζωής του, που τον ακολούθησαν στο αιώνιο ταξιπδι του! Καλά κρασιά..,και περαστικά σας!

Ανώνυμοςείπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙΣΤΟ ΒΡ@ΚΙ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.
ΣΤΟ YOUTUBE ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ Π‘ΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ.Κ)Ι (ΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ.
ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ.ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΩ.ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.ΗΛΙΘΙΟΙ.ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.

Ανώνυμοςείπε...

Ολες οι απορίες σχετικα με αυτο θα σας λυθουν στη πρωτη και τη δευτερη εντολη που εδωσε ο Κυριος :Μη εχεις αλλους Θεους εκτος απο εμενα. Μη κάνεις για τον εαυτό σου ΕΙΔΩΛΟ ΜΗΤΕ ΟΜΟΙΩΜΑ καποιου αποσα ειναι επανω στον ουρανο ή οσα εινα κατω στη γη ή οσα ειναι μεσα στα νερα κατω απο τη γη ΜΗ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΣΕΙΣ. Ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο πως ολοι λεμε οτι ειμαστε χριστινοι και ομως δε ξερουμε καν τι λεει η Αγια Γραφη. Το μονο που πρεπει να κανετε ειναι να ανοιξετε τη καρδια σας και θα τα δειτε ολα. Ο Κυριος θελει να τηρουμε τις εντολες του. Καντε το λοιπον ξεκινοντας απο το πιο ευκολο:Μη προσκυνατε και μη λατρευετε ενα αψυχο κομματι ξυλου ή αν θελετε αλλιως μια ζωγραφια γιατι αυτο ειναι οντως ειδωλολατρεια. Πολυ θα σκεφτουν α αυτος ειναι τρελος. Εγω λοιπον σας λεω σκεφτειτε το συζητηστε το αλλα πανω απολα διαβαστε την Αγια Γραφη και μέσα εκει θα σας λυθουν ολες οι αποριες. Θα δειτε ποσο λαθος ειμαστε ολοι μας καθε μερα.Καλη σας μερα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications