Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΘΕΟΙ (ΒΑΑΛ , ΓΙΑΧΒΕ ΚΤΛ...)
 Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΘΕΟΙ (ΒΑΑΛ , ΓΙΑΧΒΕ ΚΤΛ...)

Λίγα για τους ερπετοειδείς θεούς :

Ο Δίας, τους προγονούς μας γενικά όλης της γης, τους ονόμασε ανθρώπους. Όχι όμως από το άνω θρώσκω =βλέπω ψηλά όπως νομίζουμε .. Ονομάστηκε άνθρωπος, από το άβρωτος, α στερητικό +βρω- από το ρήμα βι-βρώ-σκ-ω= τρώγω. Άβρωτος λοιπόν είναι αυτός που δεν τρώγεται, δεν πρέπει να τρώγεται. Αυτός ο όρος δόθηκε από τον Δια, όταν νίκησε και φυλάκισε στα Τάρταρα τους Κρόνι...ους.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή . Ο Ουρανός και η Γαία είχαν ακολούθους, όπου ήταν γνωστοί ως Ουρανίδες, είναι η πρώτη ομάδα θεών που κατέβηκαν στη Γη από το διάστημα και γέμισαν τον πλανήτη μας τέρατα!!!! Μετά από αυτούς κατέβηκαν από άλλο πλανήτη στην γη, ο Κρόνος και οι << ακόλουθοί >> του, οι Τιτάνες.

Τον Ουρανό τον εκτόπισε ο Κρόνος, και ανέλαβε την εξουσία και την θεϊκή βασιλεία στον πλανήτη γη. Ο Κρόνος και οι ακόλουθοι από του Τιτάνες οι Κρόνιοι ήταν σαρκοβόρα όντα όπου τα ποιο πολλά από αυτά είναι ερπετοειδής φυλής. Έτρωγαν οτιδήποτε είχε σάρκα και αίμα. Αυτό που έτρωγαν με μεγάλη βουλιμία ήταν τα ανώτερα θηλαστικά του ζωικού βασιλείου της γης, όπου ήταν ο άνθρωπος!!!

Οι Κρόνιοι στους ανθρώπους που τους προόριζαν για βρώση τους είχαν μια ταμπέλα κρεμασμένη στο λαιμό που έγραφε σε ποιον ανήκει. Μας τρέφανε για ζώα ,όπως εμείς τα πρόβατα και τα γελάδια . Η ωμοφαγία είναι μια πραγματικότητα ιστορική, το αναφέρει μάλιστα και ο Όμηρος στην Ιλιάδα, αλλά και σε άλλες ιστορικές αναφορές ανά τον κόσμο. Τέτοιες παραστάσεις υπάρχουν και σε πολλά αρχαία μνημεία οι οποίες προβληματίζουν πολύ τους αρχαιολόγους ./p>

Και σήμερα υπάρχει μια τέτοια ανάγλυφη παράσταση στο ναό της Παναγίας των Παρισίων. Οι Κρόνιοι μοιράσανε την γη και έγιναν οι θεοί των ανθρώπων .Ξέρουμε ότι πολλοί λαοί στην αρχαιότητα θυσίαζαν για εξευγενισμό ανθρώπους στους θεούς . π.χ. στον Βάαλ αλλά και τα πρωτότοκα παιδιά των ιουδαίων ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης των χριστιανών .Γιατί όμως ζητούσαν ανθρώπινο κρέας και αίμα; Μήπως αυτοί οι θεοί δεν ήταν Κρόνιοι; Ήταν ερπετοειδή;

Το έκανα γιατί χρειαζόταν και χρειάζονται το αιθερικό πεδίο του ανθρώπου την αύρα . Ο ωμός άνθρωπος, ήταν ένα θεσπέσιο έδεσμα για τον Κρόνιο, ήταν πηγή, από όπου ο κάθε Τιτάνας μπορούσε να αντλήσει ενέργεια, δύναμη και εξαιρετικές ικανότητες, ακόμη και πνευματικές.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Περί το 245.000 π.Χ. μία νέα ομάδα θεών κατέβηκε στον πλανήτη γη και διεκδίκησε την εξουσία της. Ήταν ο Δίας με τους δικούς τους ακόλουθους. Αυτοί αυτό-ονομάστηκαν Ολύμπιοι!!! Έγιναν μάχες σκληρές γνωστές στην προϊστορία- μυθολογία με το όνομα Τιτανομαχία και Γιγαντομαχία. Νικώντας μετά από δεκάχρονο πόλεμο, οι Ολύμπιοι μοίρασαν μεταξύ τους τα λάφυρα, δίνοντας στον Δία την εξουσία στον αέρα και τον ουρανό, στη θάλασσα και όλα τα υδάτινα σώματα στον Ποσειδώνα, και στον Κάτω Κόσμο στον Άδη.

Έπειτα έκλεισαν τους Τιτάνες στα Τάρταρα. Επί της βασιλείας του Δία, ο προγονός μας ονομάστηκε άνθρωπος. Δηλ. Δεν θα τον τρώνε οι Κρόνιοι δεν είναι είδος φαγητού. Τους έκλεισε ο Δίας μέσα στα τάρταρα ,έφυγε αλλά αυτοί βρήκαν τρόπο πάλι να διοικούν κάνανε τις θρησκείες κλπ. .Τώρα πάνε για την παγκοσμιοποίηση.

Θυμηθείτε ότι κάθε χρόνο εξαφανίζονται 7.000.000 άνθρωποι .Που πάνε αυτοί; Γιατί δεν τους βρίσκουν .Μόνο ο θεός των χριστιανών στην παλαιά διαθήκη αν μετρήσει κανείς πόσους ανθρώπους σκότωσε πλησιάζουν τα 2 εκατομμύρια. Χώρια τι έγινε μετά με ιερές εξετάσεις κλπ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications