31 Αυγ 2017

Απίστευτο περιστατικό – «Πρόσφυγες επενδυτες» σήκωσαν στο Ελληνικό πλοίο Αριάδνη την σημαία των τζιχαντιστών!

Απίστευτο περιστατικό – «Πρόσφυγες επενδυτες» σήκωσαν στο Ελληνικό πλοίο Αριάδνη την σημαία των τζιχαντιστών!

Το περιστατικό δημοσιεύει το Chiospress Πρωτοφανές επεισόδιο έλαβε χώρα στο πλοίο Αριάδνη, το οποίο εκτέλεσε το δρομολόγιο Χίο-Πειραιά.

Συγκεκριμένα σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες εν πλω ζευγάρι από τη Συρία, οι οποίοι μάλλον είχαν πάρει άσυλο για να μπορούν να μετακινηθούν, ύψωσαν τη σημαία των ανταρτών τζιχαντιστών της Συρίας, με τα χαρακτηριστικά τρία αστέρια.

Στη κίνηση αυτή αντέδρασε Έλληνα επιβάτης, ο οποίος τους απαίτησε να κρύψουν τη σημαία, που η γυναίκα ανέμιζε περήφανα από την κουπαστή του πλοίου.

Οι δύο «πρόσφυγες» όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά έσπευσαν να επιτεθούν στον Έλληνα και κόλλησαν τα πρόσωπά τους, στο πρόσωπό του και ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων επιβατών. chiospress.gr

Η Σημαία των ανταρτών isis που κουβαλούν Ευρώπη και υποστηρίζουν τα κατα τόπους κομμουνιστικά-αριστερά κόμματα οπως και στην Ελλάδα, με αλλα λογία υποστηρίζουν τα αδέλφια τους, αφού και οι προγονοί των αριστερών ηταν αντάρτες κομμουνιστές που έκαναν τις γνώστες γενοκτονίες και εμφυλίους σε όλη της Ευρώπη τα τελευταία 100 χρονιά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Απίστευτο περιστατικό – «Πρόσφυγες επενδυτες» σήκωσαν στο Ελληνικό πλοίο Αριάδνη την σημαία των τζιχαντιστών!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: