Απίστευτο περιστατικό – «Πρόσφυγες επενδυτες» σήκωσαν στο Ελληνικό πλοίο Αριάδνη την σημαία των τζιχαντιστών!
Απίστευτο περιστατικό – «Πρόσφυγες επενδυτες» σήκωσαν στο Ελληνικό πλοίο Αριάδνη την σημαία των τζιχαντιστών!

Το περιστατικό δημοσιεύει το Chiospress Πρωτοφανές επεισόδιο έλαβε χώρα στο πλοίο Αριάδνη, το οποίο εκτέλεσε το δρομολόγιο Χίο-Πειραιά.

Συγκεκριμένα σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες εν πλω ζευγάρι από τη Συρία, οι οποίοι μάλλον είχαν πάρει άσυλο για να μπορούν να μετακινηθούν, ύψωσαν τη σημαία των ανταρτών τζιχαντιστών της Συρίας, με τα χαρακτηριστικά τρία αστέρια.

Στη κίνηση αυτή αντέδρασε Έλληνα επιβάτης, ο οποίος τους απαίτησε να κρύψουν τη σημαία, που η γυναίκα ανέμιζε περήφανα από την κουπαστή του πλοίου.

Οι δύο «πρόσφυγες» όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά έσπευσαν να επιτεθούν στον Έλληνα και κόλλησαν τα πρόσωπά τους, στο πρόσωπό του και ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων επιβατών. chiospress.gr

Η Σημαία των ανταρτών isis που κουβαλούν Ευρώπη και υποστηρίζουν τα κατα τόπους κομμουνιστικά-αριστερά κόμματα οπως και στην Ελλάδα, με αλλα λογία υποστηρίζουν τα αδέλφια τους, αφού και οι προγονοί των αριστερών ηταν αντάρτες κομμουνιστές που έκαναν τις γνώστες γενοκτονίες και εμφυλίους σε όλη της Ευρώπη τα τελευταία 100 χρονιά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications