30 Αυγ 2017

Aπίστευτο έγκλημα στην Ινδία: Τον σκότωσε γιατί εμφάνισε καρκίνο του λάρυγγα από το τσιγάρο!

Aπίστευτο έγκλημα στην Ινδία: Τον σκότωσε γιατί εμφάνισε καρκίνο του λάρυγγα από το τσιγάρο!

Ένα απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε στην Ινδία καθώς το κίνητρο του δράστη ήταν ότι εμφάνισε καρκίνο του λάρυγγα!

Θύμα του ηλικίας 25 ετών δράστη ήταν ένας συνάδελφός του που τον μύησε στο κάπνισμα.

Θύτης και θύμα εργάζονταν στο ίδιο εστιατόριο στο δυτικό Δελχί. Ο 25χρονος Αχμάντ Μουστακίμ, ο δράστης της δολοφονίας, δεν είχε καπνίσει ποτέ του μέχρι που συνάντησε έναν άνδρα από τη Μιανμάρ στο εστιατόριο του γαμπρού του. Ο Ιναγιάτ όπως ήταν το όνομα του θύματος ήταν αυτός που του έδωσε για πρώτη φορά τσιγάρο.

Όταν ο Αχμάντ ενημερώθηκε ότι είχε εμφανίσει αρκίνο στον λάρυγγα, αγόρασε ένα πιστόλι και έκανε πρόβα προκειμένου να μην αστοχήσει όταν θα συναντούσε τον στόχο του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι δράστης και θύμα ήταν οι καλύτεροι φίλοι μέχρι του σημείου που το θύμα έγινε καλύτερος στη δουλειά του και ο καλύτερος υπάλληλος του ιδιοκτήτη του εστιατορίου. «Στην πορεία ο Αχμάντ εμφάνισε καρκίνο για τον οποίο ο γιατρός του εξήγησε ότι προκλήθηκε από το υπερβολικό κάπνισμα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο αρχικός στόχος του δράστη ήταν να απολυθεί το θύμα αλλά όταν ο γαμπρός του και ιδιοκτήτης του εστιατορίου αρνήθηκε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, τότε ο Αχμάντ έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον Ιναγιάτ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Aπίστευτο έγκλημα στην Ινδία: Τον σκότωσε γιατί εμφάνισε καρκίνο του λάρυγγα από το τσιγάρο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: