14 Ιουλ 2017

Τον έκλεψαν και βρέθηκε... μπλεγμένος: Ο Αλβανός διαρρήκτης ελεύθερος και στο θύμα ασκήθηκε δίωξη επειδή του έκλεψαν όπλο

Τον έκλεψαν και βρέθηκε... μπλεγμένος: Ο Αλβανός διαρρήκτης ελεύθερος και στο θύμα ασκήθηκε δίωξη επειδή του έκλεψαν όπλο

Ο 35χρονος Αλβανός διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο ιδιοκτήτης που έπεσε θύμα του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση των κανόνων περί φύλαξης όπλου ..

Ούτε ο 35χρονος Αλβανός που είχε διαρρήξει στις 17 Ιουνίου την επιχείρηση ενός 69χρονου στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας βρέθηκε, ούτε βέβαια το κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη που είχε κλέψει, όταν η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών.

Τα αποτυπώματα του 35χρονου δράστη αξιοποιήθηκαν από το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και να υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ωστόσο, ο Αλβανός διαρρήκτης απολαμβάνει την ελευθερία του, ενώ το θύμα της κλοπής βρέθηκε να αντιμετωπίζει μπελάδες καθώς του έχει ασκηθεί δίωξη για παράβαση των κανόνων φύλαξης οπλισμού!

*** Το σπίτι ενός 53χρονου στην Κατερίνη παραβίασε μια ομάδα τεσσάρων νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι άρπαξαν μετρητά ύψους 1.250 ευρώ τα ξημερώματα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Οι δράστες ηλικίας 31, 26, 26 και 22 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

*** Στο γραφείο μιας επιχείρησης σε περιοχή της Ημαθίας τρύπωσε την ώρα της λειτουργίας της ένας 17χρονος Έλληνας και άρπαξε μία τσάντα που είχε μέσα 300 ευρώ. Όμως, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας μετά από έρευνα κατά την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου που σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τον έκλεψαν και βρέθηκε... μπλεγμένος: Ο Αλβανός διαρρήκτης ελεύθερος και στο θύμα ασκήθηκε δίωξη επειδή του έκλεψαν όπλο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: