ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η NASA ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η NASA ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Γιγαντιαία Γαλάζια Σφαίρα εθεάθη πάνω από το Merrimack στο New Hampshire στις ΗΠΑ…

Είναι τόση ιδιαίτερη η εμφάνιση που προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό ανάμεσα στους ειδικούς επιστήμονες…

Η εικόνα αρχικά στάλθηκε στο nh1.com (και στο ufosightingshotspot), όπου οι μετεωρολόγοι αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για κάποιο είδος διάθλασης του φωτός από τον ήλιο που αλληλεπιδρά με τα σύννεφα…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Η Γαλάζια Σφαίρα συγκρίνεται με μία παρόμοια που καταγράφηκε από κάμερα της NASA στις 11 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη θέαση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, είχε αποδοθεί σε κάποιο είδος αντανάκλασης όπως φαινόταν και σε σχετικό video που όμως δεν υφίσταται πλέον.

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν διάφορα αντικείμενα στις φωτογραφίες που τραβούν, όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων, πρόκειται για αντανακλάσεις του φωτογραφικού φακού που αποτυπώνονται σε αυτές και δίνουν την εντύπωση ΑΤΙΑ, λένε πολλοί ειδικοί.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν πείθουν πάντα οι εξηγήσεις των ειδικών και ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου η Γαλάζια Σφαίρα φέρει επάνω της λευκά στίγματα, σαν προβολείς ή παράθυρα.

Ίσως, γιατί παρόμοιες σφαίρες -που εξηγούνται ως αντανακλάσεις- έχουν εμφανιστεί τελευταία στο Ontario του Canada και στην Alta της Utah:

Ίσως, αξίζει να σημειώσουμε ότι παρόμοια σφαίρα με εναλλαγές χρωμάτων είχε βιντεοσκοπηθεί σε δάσος της Σιβηρίας.Πολλοί αποδίδουν το φαινόμενο αυτό σε Κοσμοσφαίρες των Ανδρομέδιων ή των Πλειάδειων…Ποιά μπορεί να είναι η αληθινή ταυτότητα των Γαλάζιων Σφαιρών;

Ένα τυπικό φαινόμενο που προκαλεί ο φωτογραφικός φακός ή εξωγήινης προέλευσης αντικείμενα;

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications