14 Ιουλ 2017

Δεν θα μείνει κανένας μη δικό τους πουθενά! επιστρέφει ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός!Εισαγγελέας καλεί Τσελέντη

Δεν θα μείνει κανένας μη δικό τους πουθενά! επιστρέφει ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός!Εισαγγελέας καλεί Τσελέντη

Όποιος τολμήσει να πει για θεραπείες(οχι με φάρμακα) , για επιστήμη, για πνευματικά θέματα,και πολλά που ανεβάζουν το πνευματικό επίπεδο και βάζουν σε σκέψεις πολλούς,θα κυνηγιέται ! το επίπεδο πρέπει να ειναι σε ζωώδες άρα και ελεγχόμενο με πολλούς τρόπους εκτός το "μπαστάρδεμα" , οτι ξεφεύγει απο το ζωώδες επίπεδο ειναι "θεωρία συνωμοσίας" και φάρσες ΗΟΑΧ!

Αφού ελέγχουν και την δικαιοσύνη,την επιστήμη και την υγειά ! ειδικά την υγειά την ελέγχουν πολλά χρονιά τώρα, αυτοι σκότωσαν και αυτόν που ανακάλυψε την θεραπεία του καρκίνου,αλλα και γιατι σε άλλη περίπτωση,θα ηταν σε καραντίνα όλοι οι κομμουνιστες, οπως τοτε που τους είχαν στην Μακρόνησο! ξέρουν αυτοι τι εννοώ!(ολο και κάποιος ημι-Οβριός κομμουνιστής θα μας παρακολουθεί) ....

Ξεσπά κατά της κυβέρνησης, μετά την κλήση σε απολογία, που έλαβε ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σεισμό της Λέσβου.

Ο Άκης Τσελέντης ξεσπά μέσω facebook κατακεραυνώνοντας την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορώντας ευθέως τον υπουργός Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ότι φιμώνει και τρομοκρατεί τις επιστημονικές φωνές.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Μόλις προσγειώθηκα Νέο Δελχί και ενημερώθηκα από τη Γραμματέα μου ότι καλούμαι από την εισαγγελέα για δηλώσεις για το σεισμό Λέσβου. Φαίνεται ότι η «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπιρτζή υπηρετούν τη δημοκρατία, φιμώνοντας επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα).

Ακόμα είναι νωπές οι υποτιμητικές δηλώσεις του Σπίρτζη στη Λέσβο, σχετικά με την σεισμολογική κοινότητα. Ας έρθει στο Γεωδυναμικό να δει πως με νύχια και δόντια κρατάμε την βάρδια ζωντανή επί 24ώρου βάσης. Ας έρθει να μας πει γιατί τις 30.00 ευρώ που μου υποσχέθηκε πριν κοντά ένα χρόνο για να πληρώνουμε την βάρδια, ακόμα δεν τις πήραμε.

Πληροφορήθηκε επίσης ότι έλαβε κλήση και ο Μάκης Χουλιάρας. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι σεισμοπαθείς από το Ληξούρι ακόμα περιμένουν τα επιδόματα, οι της Λέσβου κοιμούνται στις εκκλησίες, τα δημόσια κτίρια είναι χωρίς έλεγχο, πολλά σχολεία είναι χωρίς έλεγχο στατικότητας και τόσα άλλα. Αν θέλουν κυβερνητικούς σεισμολόγους σπογκολάριους να ψάξουν άλλου».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Δεν θα μείνει κανένας μη δικό τους πουθενά! επιστρέφει ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός!Εισαγγελέας καλεί Τσελέντη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: