Έρευνα ΟΟΣΑ: Μόλις 13% εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  ειναι και αυτοι που πανηγύριζαν υπέρ!!!τώρα ειναι πολύ αργά γίδια!!
Έρευνα ΟΟΣΑ: Μόλις 13% εμπιστεύεται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  ειναι αυτοι που πανηγύριζαν υπέρ!!!τώρα ειναι πολύ αργά γίδια!!

Ένα μεγάλο ποσοστό είναι αυτα τα γίδια, που πάνε οπού τους λεει το σύστημα, τώρα περιμένουν πως και πως να ψηφίσουν Νέα δημοκρατία, και λοιπά κόμματα του συστήματος! στο μεταξύ μονο 2 ηταν/ειναι ελληνικά το ένα ηταν το "Λάος" και το άλλο η Χρύση αυγή! όσο και αν ξινίζει πολλούς ουγκ!! μη Έλληνες φυσικά στο γένος! αλλα απόγονοι βάρβαρων εισβολέων ,πόσοι ξέρουν οτι μετα την τουρκοκρατια πολλοι δεν μιλούσαν καν ελληνικά? και αν δεν ηταν και ο "Νάζι" Όθων Α΄ που δημιούργησε το ελληνικό κράτος και οι Γερμανοί Δωριείς με την φιλική εταιρία (αυτοι που έτρωγαν βελανίδια οπως σας λένε οι αληθινοί Μογγόλοι αριστεροί κομμουνιστές ειναι συνήθως) ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!.

Μόλις το 13% των Ελλήνων πολιτών εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους επισημαίνεται σε έκθεση του ΟΟΣΑ που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Μάλιστα η Ελλάδα είναι μια από τις 4 χώρες παγκοσμίως (μαζί με Χιλή, Φινλανδία και Σλοβενία) που η εμπιστοσύνη των πολιτών στις κυβερνήσεις έπεσε κατακόρυφα.Σύμφωνα με την ίδια έκθεση οι Έλληνες εμπιστεύονται σε ποσοστό 42% την δικαιοσύνη, 69% την αστυνομία, σε ποσοστό 31% το εθνικό σύστημα υγείας και 44% την Παιδεία που παρέχει το κράτος.

Συνολικά στα κράτη μέλη του ΟΟΣΑ η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τις κυβερνήσεις τους μειώθηκε στο 42% το 2016 από 45% το 2007. Ακόμη πιο ενδεικτικό της κατακρήμνισης της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στους θεσμούς είναι η σύγκριση με τον βαθμό εμπιστοσύνης των υπολοίπων κρατών μελών του ΟΟΣΑ στους αντίστοιχους θεσμούς.

Ετσι ενώ στην Ελλάδα η εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση κινείται στο εξαιρετικά αναιμικό 13% ο μέσος όρος των άλλων κρατών στις κυβερνήσεις τους είναι 42%.

Στον τομέα της Υγείας η σύγκριση είναι επίσης καταλυτική: Ενας στους τρεις Ελληνες (31%) εμπιστεύονται το σύστημα υγείας, 7 στους 10 (70%) είναι ο μ.ο. των άλλων κρατών. Το 44% των Ελλήνων εχουν εμπιστοσύνη στην Παιδεία που παρέχει το κράτος, ενώ ο μέσος όρος κινείται στο 67%.

Στην εμπιστοσύνη έναντι της Αστυνομίας υπάρχει μια σχετική σύγκλιση καθώς στην Ελλάδα την εμπιστεύεται το 69% έναντι 77% στις άλλες χώρες. Στην Δικαιοσύνη ο μ.ο. των κρατών-μελών του ΟΟΣΑ είναι 55% όταν οι Ελληνες πολίτες έχουν βαθμό εμπιστοσύνης 42%.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications