14 Ιουλ 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ, τον ΝΑΥΑΡΧΟ BYRD, τον JFK και NAZI (video)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ, τον ΝΑΥΑΡΧΟ BYRD, τον JFK και NAZI (video)

Πολλοί από εμάς, έχουμε αντιληφθεί ότι κάποιο μεγάλο μυστικό κρύβει η Ανταρκτική. Ίσως, όμως, δεν έχουμε υποθέσει ότι υπάρχει μεγάλη συσχέτιση του Ναυάρχου Byrd, του Κένεντι, των Ναζί και της Ατλαντίδας…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής«»

Ο δημοσιογράφος Daniel Liszt καλωσορίζει τον Δρ. Joseph Farrell από την Oxford Scholar, στην εκπομπή του Dark Journalist, προκειμένου να αναλύσει την παράξενη ιστορία και τα περίεργα, πρόσφατα αλλά και παλαιότερα, γεγονότα, γύρω από τη μυστηριώδη παγωμένη έρημο της Ανταρκτικής.

Το περασμένο διάστημα, η Ανταρκτική δέχτηκε υψηλού επιπέδου επισκέπτες, σύμφωνα με τον Farrell. Από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών John Kerry ως τον αστροναύτη Buzz Aldrin. Ασυνήθιστες επισκέψεις που εγείρουν μεγάλα ερωτήματα.

Φαίνεται πως πίσω από όλα αυτά υπάρχει μία παράδοξη σύνδεση μεταξύ του ναύαρχου Byrd (όπου σύμφωνα με το ημερολόγιό του επισκέφθηκε την Κούφια Γη) και της δολοφονίας του Προέδρου Kennedy, JFK.

Ο Δρ Farrell περιγράφει λεπτομερώς πώς οι Ναζί έφεραν τον ναύαρχο Byrd πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να τους καθοδηγήσει με λεπτομέρειες για το τι θα περίμενε κανείς, όταν οι αποστολές τους θα έφταναν στην Ανταρκτική, μία περιοχή που θα μπορούσε να ταυτιστεί με την Χαμένη Ατλαντίδα…

Οι αποκαλύψεις του Farrell είναι πραγματικά συγκλονιστικές και δίνουν μία άλλη, εντελώς διαφορετική διάσταση από όσες θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ως τώρα για την Ανταρκτική, αλλά και τα πρόσωπα που συνδέονταν με αυτήν και που, όπως φαίνεται, εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο…

Αν όλα αυτά, που για πρώτη φορά αποκαλύπτονται, έχουν κάποια βάση αλήθειας, τότε σίγουρα ανοίγουν πολλές πόρτες σε έναν τεράστιο υπόκοσμο συμφερόντων και όλων αυτών που θέλουν να ελέγχουν την ιστορία.

Δείτε την εκπομπή Dark Journalist: JOSEPH FARRELL – ANTARCTICA BOMBSHELL REVEALED! ADMIRAL BYRD JFK NAZIS & ATLANTIS – DARK JOURNALIST Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

www.diadrastika.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ, τον ΝΑΥΑΡΧΟ BYRD, τον JFK και NAZI (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: