16 Ιουλ 2017

Παιδόφιλος ικετεύει για έλεος κυνηγούς παιδεραστών αφού προσπάθησε να συναντήσει 12χρονο κορίτσι

Παιδόφιλος ικετεύει για έλεος κυνηγούς παιδεραστών αφού προσπάθησε να συναντήσει 12χρονο κορίτσι

Ένας άνδρας που κανόνισε να συναντήσει ένα 12χρονο κορίτσι για σεξ, γράφτηκε στην κάμερα να ζητά έλεος αφού πιάστηκε από κυνηγούς παιδεραστών.

Ο Praju Prasad, 24 ετών, από το North Shields της Μεγάλης Βρετανίας, νόμιζε ότι μιλούσε με την μαθήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά στην πραγματικότητα έστελνε μηνύματα σε μέλη της ομάδας επαγρύπνησης ”Φύλακες του Βορρά” (Guardians of the North). Ο Prasad αντιμετώπισε την ομάδα, οι οποίοι είχαν κάμερα, αφού συμφώνησε να συναντήσει την νεαρή στο σταθμό του μετρό North Shields.

Ένα βίντεο που καταγράφηκε δείχνει τον επίδοξο παιδόφιλο να ικετεύει τους άνδρες να «τον αφήσουν ήσυχο» καθώς πέφτει στα γόνατά του.

Αυτήν την εβδομάδα ο Prasad έλαβε μια εννιάμηνη ανασταλτική ποινή αφού παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να συναντήσει ένα κορίτσι ηλικίας κάτω των 16 ετών αφού την πλησίασε.

Επίσης, του επιβλήθηκε πρόστιμο 140 ευρώ και διατάχθηκε να υπογράψει το μητρώο των παραβατών για πέντε χρόνια.
Ο Prasad είχε αρχικά προσπαθήσει να κλείσει ένα ξενοδοχείο για τον εαυτό του και το «κορίτσι», αλλά του είχαν πει ότι δεν θα γίνονταν πουθενά δεκτοί ένας άνδρας και ένα παιδί.

Ήταν τότε που συμφώνησε να συναντήσει το κορίτσι στο σταθμό του μετρό.
Σε οργισμένα μηνύματα, είπε ότι ήθελε να «φιλήσει» και να «εκπληρώσει» το παιδί και πρότεινε να «κλείσουν ένα δωμάτιο» και να «διασκεδάσουν».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο από τους ”Φύλακες του Βορρά”, του λένε: «Είσαι εδώ για να συναντήσεις ένα 12χρονο κορίτσι για σεξ». Σαφώς αναστατωμένος, απαντά: “Σε παρακαλώ, άσε με ήσυχο. Σε παρακαλώ, σε ικετεύω. Σε παρακαλώ, σε ικετεύω.”

Μιλώντας μετά την υπόθεση, ένα μέλος από τους ”Φύλακες του Βορρά” δήλωσε: ”Αυτό υπογραμμίζει το σημαντικό έργο που κάνουμε. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε πιαστεί από εμάς τότε θα μπορούσε να πάει για να κακοποιήσει ένα πραγματικό παιδί.”
”Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ποινή. Πιστεύουμε ότι οι δικαστές πρέπει να είναι πιο αυστηροί, καθώς αυτό το είδος παραβατικότητας πρέπει να εξαλειφθεί πριν γίνουν πιο σοβαρά εγκλήματα”.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παιδόφιλος ικετεύει για έλεος κυνηγούς παιδεραστών αφού προσπάθησε να συναντήσει 12χρονο κορίτσι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: