31 Ιουλ 2017

Νέοι πύραυλοι για όλα τα …«γούστα», στο κινεζικό οπλοστάσιο

Νέοι πύραυλοι για όλα τα …«γούστα», στο κινεζικό οπλοστάσιο

Η πυραυλική διοίκηση (missile command) των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων (PLA) παρουσίασε πέντε νέους τύπους πυραύλους που αναπτύχθηκαν εγχώρια, οι οποίοι μπορούν να φέρουν συμβατικές ή μη πολεμικές κεφαλές, κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό των 90 ετών από την ίδρυση του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού.

Μεταξύ αυτών, ο βαλλιστικός πύραυλος Dongfeng-26. Πρόκειται για πύραυλο που μπορεί να φέρει πυρηνική κεφαλή. Ο πύραυλος Dongfeng-21D είναι πύραυλος εδάφους-επιφανείας με βαλλιστικά χαρακτηριστικά, ο οποίος έχει το προσωνύμιο ως «φονιάς αεροπλανοφόρων».

Παράλληλα, παρουσιάστηκε κι ο Dongfeng-16G. Πρόκειται για συμβατικό πύραυλο που σχεδιάστηκε για πλήγματα ακριβείας κατά στρατηγικών εχθρικών εγκαταστάσεων. Επίσης, παρουσιάστηκαν δύο τύποι διηπειρωτικών στρατηγικών πυραύλων (ICBM) με δυνατότητα μεταφοράς πυρηνικών κεφαλών, επί οχημάτων-φορέων εκτόξευσης.

Με πληροφορίες του κινεζικού πρακτορείου Xinhua από το ΑΠΕ-ΜΠΕ (Ν.Χ.)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέοι πύραυλοι για όλα τα …«γούστα», στο κινεζικό οπλοστάσιο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: