Το 92% των βι@στών στην Σκανδιναβική χώρα κατάγεται από το εξωτερικό!
Το 92% των βι@στών στην Σκανδιναβική χώρα κατάγεται από το εξωτερικό!

Η σουηδική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από τα ανησυχητικά νέα στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι βι@σμοί στην Σουηδία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των ανοικτών θυρών της σοσιαλιστικής κυβέρνησης για τους μετανάστες.

Η έννοια «οι ξένοι διαπράττουν έγκλημα» δεν είναι απλώς ένα εθνικιστικό σύνθημα , αλλά η αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Σουηδία, το 92% του συνόλου των «σοβαρών βι@σμών» (βίαιοι βι@σμοί) διαπράττονται από ανθρώπους που ειναι, η προέρχονται από γονείς μετανάστες.

Η πρώτη δεκάδα της λίστας των εθνοτικών προελεύσεων για αυτούς τους βιαστές έχει τις εξής χώρες. Το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, την Ερυθραία, τη Συρία, τη Γκάμπια, το Ιράν, την Παλαιστίνη, τη Χιλή και το Κοσσυφοπέδιο. Από την άποψη των βι@σμών ανά ποσοστό του πληθυσμού, οι μετανάστες διαπράττουν τερατωδώς δυσανάλογο αριθμό των βι@σμών. Για να το θέσουμε σε πλαίσιο, οι αφγανικής καταγωγής είναι 79 φορές πιο πιθανό να διαπράξουν βι@σμο από εκείνους που γεννήθηκαν από δύο Σουηδούς πολίτες.

Αυτή είναι μια ιστορία που με τραγικό τρόπο επαναλαμβάνεται σε όλη την Ευρώπη και στη Σκανδιναβία, ειδικότερα. Στη Δανία , το ποσοστό βι@σμών αυξήθηκε 163% μέσα σε ένα χρόνο.

Η αστυνομία στο Όσλο της Νορβηγίας, έχει κυκλοφορήσει στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι το 100% των επιθετικών βι@σμών στην πόλη διαπράττονται από ξένους, ως επί το πλείστον πρόσφυγες.

Αυτό δεν είναι κάτι που εντοπίζεται στην Σκανδιναβία μόνο. Κάθε έθνος και περιοχή που έχει αποδεχθεί μια μαζική εισροή μεταναστών του τρίτου κόσμου έχει αναφέρει το ίδιο φαινόμενο, όπως σε πόλεις σε όλη την Αυστρία και τη Γερμανία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2015, όταν οι συμμορίες των αφρικανών και αραβων μεταναστών κακοποιησαν νέες Ευρωπαίες γυναικες μαζικά.
Αυτές οι θηριωδίες πυροδότησαν μαζικές διαδηλώσεις στην περιοχή, ιδιαίτερα στην Ανατολική Γερμανία, όπου υπήρξε εκτεταμένη οργή κατά της ανομίας από ξένους άνδρες στη χώρα τους.

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο πρόβλημα που οι Ευρωπαικές αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν.
Ένα σχετικά νέο θέμα στη Σουηδία είναι οι συμμορίες.
Τα προάστια της Στοκχόλμης έχουν δει ένα κύμα δολοφονιών από συμμορίες που σχετίζονται με το πρόσφατο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα , το 94% των εγκληματιών των συμμοριών έχουν τουλάχιστον έναν ξένο γονέα.
Από 192 εγκληματίες συμμοριών που συνελήφθησαν στη Στοκχόλμη, το 40,6% έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, ενώ το 82,2% έχει δύο αλλοδαπούς γονείς που γεννήθηκαν στο εξωτερικό.

ellasthasothi Πηγή http://yournewswire.com/sweden-rapists-foreign/

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications