Τζωρτζ Σόρος  πιόνι  η πηγή του Κακού?? αναζητώντας το μυστικό!
Τζωρτζ Σόρος  πιόνι  η πηγή του Κακού! αναζητώντας το μυστικό!

Σύμφωνα με την wikipedia✡: Γέννηση Σβάρτζ Γκιόργκι (Schwartz György)Βουδαπέστη, Ουγγαρία Εθνικότητα Ουγγροεβραίος. Τέκνα Robert, Andrea, Jonathan, Alexander, Gregory.

Ο Τζωρτζ Σόρος, γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1930 με το πραγματικό όνομα György Schwartz είναι Ουγγρο-αμερικανός κερδοσκόπος, επενδυτής, επιχειρηματίας, την γλίτωσε απο την ναζιστική Γερμανία(αυτα πληρώνουμε) και μετανάστευσε στην Αγγλία το 1947. ευεργέτης(???), και πολιτικός ακτιβιστής.

Κέρδισε φήμη ως ο "άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας" αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ. δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992(μονοί τους λένε αυτα)
Είναι ο πρόεδρος του Soros Fund Management και του Ινστιτούτου Ανοιχτής Κοινωνίας(ανακάτεμα όλων), πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ειρηνική μετάβαση από τον κομμουνισμό στον καπιταλισμό στην Ουγγαρία (1984-1989)(αφου και τα 2 δικά τους ειναι!), και έδωσε τη μεγαλύτερη ποτέ επιχορήγηση στην ηπειρωτική Ευρώπη για τη σύσταση του Πανεπιστημίου Κεντρικής Ευρώπης στη Βουδαπέστη.

Αργότερα, η χρηματοδότηση που εξασφάλισε στην Επανάσταση των Ρόδων της Δημοκρατίας της Γεωργίας θεωρήθηκε από τη Ρωσία πως αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα επιτυχίας της επανάστασης αυτής (Αυτά που δεν λένε: Η «επανάσταση των ρόδων» έφερε στη Γεωργία μόνο δυστυχία!!!). Στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι γνωστός για τις προσπάθειές και τις δωρεές του στο σκοπό της μη-επανεκλογής του Τζορτζ Μπους το 2004. Έχει ιδρύσει το Κέντρο για την Αμερικανική Πρόοδο.

Jonathan Soros
Jonathan Tivadar Soros
Andrea Soros Colombel
Andrea Soros Colombel

Ο πρώην διοικητής του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεμάτων της Αμερικής Πωλ Βόλκερ, στον πρόλογο του βιβλίου του Τζωρτζ Σόρος Η Αλχημεία της Χρηματοοικονομικής έγραψε:

Ο Τζωρτζ Σόρος άφησε το στίγμα του ως ένας εξαιρετικά επιτυχημένος κερδοσκόπος, αρκετά σοφός ώστε να αποσύρεται από τις αγορές όσο είναι ακόμα μπροστά στο παιχνίδι. Ο κύριος όγκος των τεραστίων προσόδων του είναι πλέον αφιερωμένος στη μετάβαση και τις προσπάθειες των αναδυόμενων εθνών να γίνουν ανοιχτές κοινωνίες, ανοιχτές όχι μόνο με την έννοια της οικονομικής ελευθερίας αλλά, κυρίως, με την έννοια της ανεκτικότητας και του σεβασμού της ελεύθερης σκέψης και συμπεριφοράς.

Robert Daniel Soros
Robert Daniel Soros

Tivadar Soros ο πατέρας του
Την κοπάνησε απο Ουγγαρία με ψεύτικο όνομα και πλαστά έγγραφα, όταν το εθνικιστικό κόμμα "Arrow Cross Party-Hungarist Movement" Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας Εθνικοσοσιαλισμός, έψαχνε για όμβριους και τα παράσιτα τους, τους κομμουνιστές στην Ουγγαρία,για φυλετική καθαρότητα των Ούγγρων οπως και η Γερμανία τότε, η ιδεολογία του κόμματος ήταν παρόμοια με εκείνη του γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού γνωστό ως ναζισμό! και κακό για αυτούς μονο! αφου με την φυλετική υγειά δεν μπορούσαν να εξαπλωθούν!

Δεν βρέθηκαν αλλα στοιχειά, οπως ποιοι ειναι πίσω απο αυτόν, γιατί έχω μια υποψία οτι απο κάπου παίρνει εντολές! επίσης όταν λέμε για φυλετική υγειά ειναι γιατι στο ίδιο κατέληξα και εγώ αντίστροφα! και οχι γιατι το έλεγαν τότε! και πολύ σωστά έλεγαν! αλλα αυτα φαντάζουν ως επιστημονική φαντασία στους πολλούς!και που να ήξεραν!λέτε αυτοι που έφεραν την επιστημονική πρόοδο, τεράστιο άλμα στην τεχνολογία, και την τεράστια πρόοδο στο τομέα της υγείας μετα τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό να έλεγαν "ναζιστικές θεωρίες"? μα τοσο ηλίθιοι? και όμως! μήπως οι μηχανές jet πύραυλοι, πυρηνική ενεργεία και τόσα αλλα "θαύματα" που έχετε σημερα ειναι θεωρίες? μετά απο 70 + χρόνια το κακό εξαπλώθηκε μαζί με την ηλιθιότητα και φαίνεται να μην υπάρχει σωτηρία πια.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

ΑΓΓΕΛΙΚΗείπε...

γιατι τους ενοχλει μονο η φυλετικη υγεια των υπολοιπων λαων;;; και δε γινεται λογος για την δικια τους φυλετικη υγεια....εβραικη υγεια δηλαδη...εκει υπαρχει εξαιρεση μαλλον.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications