Άλλη μια τεχνητή καιρική βόμβα δέχτηκε η Ελλάδα!  ΒΙΝΤΕΟ!
Άλλη μια τεχνητή καιρική βόμβα δέχτηκε η Ελλάδα!!!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Μας είχαν πει για επιδείνωση του καιρού -πτώση της θερμοκρασίας, βροχές κατά τόπους και σποραδικές καταιγίδες. Αυτό που δεν μας είπαν είναι πόσο μεγάλη θα είναι η ένταση και ότι πριν να ‘χαλάσει’ ο καιρός, θα προηγηθούν χημικοί αεροψεκασμοί, κύματα ανυσμάτων, έντονη ακτινοβολία που την ένιωθες σε κάθε κύτταρο του σώματος

Το αποτέλεσμα:Στη Φθιώτιδα, σφοδρή χαλαζόπτωση που συνοδευόταν από δυνατούς ανέμους και είχαν ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δένδρα, να πέσουν ταμπέλες και να ξηλωθούν τέντες.

«Από τη μία στιγμή στην άλλη είδαμε δέντρα να πέφτουν, σιδηροκατασκευές να γκρεμίζονται, την ίδια ώρα που έριχνε και χαλάζι», δήλωσε στο LamiaReport.gr κάτοικος των Ραχών. Ήδη οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους, ενώ φόβοι υπάρχουν και για τις ζημιές που θα φανούν στις καλλιέργειες και στα δέντρα που είχαν καρποφορήσει.

Το καλοκαιρινό μπουρίνι σάρωσε την κεντρική και νότια Χίο, ήρθε να αποτελειώσει τη φετινή σοδειά της μαστίχας, σύμφωνα με το «Πολίτης Χίος». «Τα μαστιχοχώρια πλήττονται από την ισχυρή βροχή. Η ζημιά είναι μεγάλη κι απομένει να σταματήσει η βροχή για να δούμε το μέγεθος της καταστροφής. Όμως η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Η ουσία είναι ότι ο κόσμος έχει κεντήσει τα δέντρα του και έχει τοποθετήσει το ασπρόχωμα κάτω από τους σχίνους. Για κατανοήσουμε το μέγεθος της καταστροφής, στην καταιγίδα της προηγούμενης εβδομάδας, μόνο σε ένα από τα Μαστιχοχώρια, στο Βουνό, είχαμε 38.000 δέντρα πληγέντα από τη βροχή. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό σε μία μεγαλύτερης έντασης καταιγίδα όπως η σημερινή», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου Γιώργος Τούμπος.

Εμείς καταλαβαίνουμε, περιμένουμε κι εσείς να καταλάβετε κάποια στιγμή… Το χρονικό στη Μακρινίτσα Από το πρωί ξεκίνησαν οι ψεκασμοί

Το απόγευμα, τίποτα δεν θύμιζε καλοκαίρι, ούτε καν καλοκαιρινό μπουρίνι
Το απόγευμα, τίποτα δεν θύμιζε καλοκαίρι, ούτε καν καλοκαιρινό μπουρίνι
Όταν τέλειωσε το “πάρτι”, βγήκε ουράνιο τόξο, στη μια άκρη διπλό, όπως γίνεται μετά από χημικές καταιγίδες και τεχνητό πλάσμα

Διπλό ουράνιο τόξο ..Βγαίνει όπου να ‘ναι η νέα ταινία του Al Gore. Πρέπει να πεισθούμε ότι υπάρχει πρόβλημα κλιματικής αλλαγής; Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι τις τελευταίες μέρες γίνεται το έλα να (μην) δεις με τον καιρό σε παγκόσμιο επίπεδο! Στο μεταξύ η τροφή μας καταστρέφεται και μετά θα πουν… υπερπληθυσμός! Πληθωρισμός και στις τιμές τους.

Δείτε και το βίντεο από τη Μακρινίτσα

nea.allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications