29 Ιουλ 2017

Ραχήλ Μακρή: «Έδωσαν 1 εκατ. ευρώ για ταινία της κόρης του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησαν τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για 1 εκατ. Ευρώ»

Ραχήλ Μακρή: «Έδωσαν 1 εκατ. ευρώ για ταινία της κόρης του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησαν τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για 1 εκατ. Ευρώ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου Πολιτισμού τον Αύγουστο του 2016, ενέκρινε κρατική επιχορήγηση ύψους 1 εκατ. ευρώ για την παραγωγή του κινηματογραφικού έργου «Cosmic Candy», που σκηνοθετεί και πραγματεύεται την ιστορία µιας 30χρονης γυναίκας, η οποία «αγαπάει τη δουλειά της στο σούπερ µάρκετ, τα αθλητικά της παπούτσια, τα όνειρα µε τις διαγαλαξιακές καραμέλες και οτιδήποτε τη βοηθάει να αποφεύγει τις κρίσεις πανικού», όπως αναφέρεται στα κείμενα προβολής της.

Μάλιστα, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου τρέφοντας μεγάλη εκτίμηση στις δυνατότητες, την προοπτική και τα έργα της θυγατέρας του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, που χρηματοδότησε την πρόταση του έργου με 130.000 €.

Την ίδια ώρα που το Υπουργείο Πολιτισμού, εκταμίευε τα τεράστια αυτά ποσά για την παραγωγή ταινιών σκηνοθεσίας και συγγραφής σεναρίου, συμπτωματικά, στην ταλαντούχα κόρη του κυρίου αντιπροέδρου της κυβέρνησης που συνυπογράφει τα μνημόνια εξαθλίωσης των Ελλήνων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, 3 χρόνια μετά από την εγκληματική αδιαφορία, η Υπουργός Πολιτισμού δήλωσε την έλλειψη κονδυλίων για την συνέχιση των ανασκαφών στην Αμφίπολη και την εκταμίευση 1,5 εκατ. Ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ (http://bit.ly/2vJEyEu).

Όπως όμως αποκαλύφθηκε, είναι αμφίβολο πλέον εάν το μνημείο ενταχθεί σε κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης, καθώς απορρίφθηκε η χρηματοδότηση του μνημείου από την ειδική υπηρεσία Ε.Π Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ο φάκελος που κατατέθηκε από το Υπουργείο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Περιφέρειας είχε σοβαρότατες ελλείψεις και κρίθηκε ανώριμος.

Στην αποικία των Γερμανών λεφτά υπάρχουν για ταινίες θυγατέρων Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης, όχι όμως για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, φανερώνοντας ότι ένας ακόμα μισέλληνας πολιτικός νάνος μαζί με τον συνέταιρο του, εξυπηρετούν τις ναζιστικές σκοπιμότητες του Βερολίνου και του Δ’ Οικονομικού Ράιχ, που επιθυμούν την παράδοση της ελληνικότητας της Μακεδονίας εδώ και δεκαετίες.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης www.metoponikis.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ραχήλ Μακρή: «Έδωσαν 1 εκατ. ευρώ για ταινία της κόρης του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησαν τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για 1 εκατ. Ευρώ»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats