29 Ιουλ 2017

Πάλι μίλησαν μεσώ της μαριονέτας τους Στ. Χόκινγκ: «Εάν βρούμε εξωγήινους θα εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος»

 Πάλι μίλησαν μεσώ της μαριονέτας τους Στ. Χόκινγκ: «Εάν βρούμε εξωγήινους θα εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος»

Αυτός ο άνθρωπος, πέρα απο "θεωρίες", τι άλλο εχει προσφέρει στην ανθρωπότητα; τίποτα!!! ειναι μια κανονική μαριονέτα του συστήματος!! λες και δεν υπάρχουν άλλοι σοφοί στον πλανήτη να μιλήσουν για το θέμα αυτό, παρουσιάζουν συνεχεία αυτόν!αφού δεν μπορεί να μιλήσει καν !άρα πως ξέρεις οτι τα λέει αυτός? και οι μεσαιωνικές μπούρδες που "λέει" κατα καιρούς δεν ισχύουν! και ειναι ψέμματα για να αποκρύψουν αλήθειες οι σκοταδιστές! οι ίδιοι που έφεραν τον μεσαίωνα!

Το άρθρο προπαγάνδα που διακινούν όλοι βοηθώντας στην ουσία το σύστημα στην παραπλάνηση των κοπαδιών οπως έκαναν πάντα με τίτλο: «Βόμβα» Στ. Χόκινγκ: «Εάν βρούμε εξωγήινους θα εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος»

Ο γνωστός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ προχώρησε σε μια δήλωση «βόμβα» κατά την διάρκεια ντοκιμαντέρ («Τα αγαπημένα μέρη του Χόκινγκ») που σίγουρα θα συζητηθεί.

Σύμφωνα με τον διασημότερο επιστήμονα του κόσμου εάν ποτέ οι άνθρωποι έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους τότε θα … εξαφανιστούμε σαν είδος!

Ο πιο διάσημος επιστήμονας του κόσμου συνέστησε στους ανθρώπους να είναι πιο διστακτικοί όσον αφορά την αναζήτηση εξωγήινης ζωής, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν και τόσο καλά για το είδος μας...

Αναφερόμενος στον πλανήτη Gliese 832c (που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και χαρακτηρίστηκε ως μία νέα Γη από την άποψη ότι μπορεί να υποστηρίξει εξωγήινη ζωή), δήλωσε ότι αν υπάρχουν εκεί εξωγήινοι, μάλλον δεν θα χαρούν καθόλου να έρθουν σε επαφή μαζί μας: «Μια μέρα μπορεί να φτάσει σε εμάς σήμα από έναν τέτοιο πλανήτη, θα ήταν όμως καλύτερο να το σκεφτούμε πριν απαντήσουμε. Το να συναντήσουμε έναν ανώτερο πολιτισμό μπορεί να εξελιχθεί όπως η ανακάλυψη της Αμερικής από τον Κολόμβο. Δεν είχε πάει καλά για τους γηγενείς...».

Και συνέχισε: «Ίσως οι εξωγήινοι να είναι αδίστακτοι μάγοι που περιπλανώνται στον κόσμο αναζητώντας πόρους για να λεηλατήσουν και πλανήτες για να κατακτήσουν και να αποικίσουν».

Ξεκαθάρισε δε ότι όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο πείθεται ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Στο ίδιο ντοκιμαντέρ μίλησε και για άλλους φόβους που έχει. Όπως για παράδειγμα ανησυχεί ότι λόγω της κλιματικής αλλαγής, η Γη με την πάροδο των ετών μπορεί να γίνει τόσο ζεστή όσο ο πλανήτης Αφροδίτη.

Όπως σημείωσε: Είμαστε πολύ κοντά στο σημείο, όπου η κατάσταση με την κλιματική αλλαγή μπορεί να γίνει μη αναστρέψιμη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πάλι μίλησαν μεσώ της μαριονέτας τους Στ. Χόκινγκ: «Εάν βρούμε εξωγήινους θα εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: